Pànxing Digital

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Nens i joves –

Casals d’estiu a la Cerdanya. Un estiu per gaudir-lo!

fa7e4cb00ad451f144deb1bf2cd89772.jpg

Un any més amb el mes de juny arriba de nou un final de curs. I amb el final de curs sensacions i desitjos oposats dins de moltes llars. Davant l’esclat d’alegria dels petits estudiants pensant en tot el que tenen per davant, l’angoixa de molts pares davant del problema que representen 3 mesos de vacances i de la gestió de tot aquest temps lliure i sense rutines prefixades. 

Per a moltes famílies, fins que no arribin les vacances dels adults de la casa, es plantegen veritables problemes logístics de què fer amb les criatures. Fins que la conciliació familiar no sigui una realitat unes vacances escolars de tres mesos comportaran sempre un problema.
 
Afortunadament, a més de la solució, ja tradicional, de recórrer als avis perquè es facin càrrec de les criatures, actualment l’oferta de casals, tallers i colònies ha crescut en quantitat i en qualitat i les criatures i les famílies poden triar i remenar abans de decidir-se per una activitat en concret.
 
Casals esportius, casals artístics, casals d’idiomes i tallers científics, colònies a la comarca o a l’estranger. Opcions públiques, organitzades per ajuntaments, o opcions privades a càrrec d’ empreses de lleure, de clubs esportius, d’acadèmies d’idiomes… L’oferta és ingent i molt recomanable perquè tres mesos donen per molt i el fet de tenir un petit període d’aquestes llargues vacances dedicat a aprendre coses noves, a introduir-se en noves activitats, a sortir de casa on exercir un certa autonomia i fer noves amistats no deixarà mai de ser una experiència positiva i enriquidora per les criatures de qualsevol edat.
 
Des de Panxing Tot Cerdanya volem oferir una selecció de casals i de colònies de la comarca perquè els més menuts gaudeixin de l’estiu sense temps per avorrir-se. 
 
 
Casa de Colònies del Pedraforca. Colònies d’estiu
Per gaudir d’unes colònies en una casa en plena natura, amb la possibilitat de triar 1 setmana, 10 dies o una quinzena. Equitació, tir a l’arc, tirolina, joc de pistes, excursions, orientació, circuit de quads… 
De 6 a 14 anys.
 
Colònies Estiu Pyrene. Guils-Fontanera
5 camps: Travessa 7×7, Aventura, Equitació, Minairons o Bike, en 5 torns diferents a triar durant el mes de juliol. A més també anglès en el Bike Camp i al Wild Adventure Camp, amb monitors britànics
Amb el camp base al Pla de Fontanera, a l’Estació d’Esquí Nòrdic de Guils, rodejats de boscos, llacs i muntanyes en una estada 100% sostenible, aprenent a fer ús de les energies renovables.
De 7 a 18 anys. 
 
 
Ensenyament Dolcet. Aprendre pot ser divertit! 
Puigcerdà
info@ensenyamentdolcet.cat
Ensenyament Dolcet  és un centre d’ensenyament  privat dedicat a la formació que ofereix un servei  personalitzat (en grups reduïts o particulars) en aquelles assignatures, idiomes o àrees que cada alumne necessita millorar. També oferim preparació per exàmens oficials de francès, anglès i alemany, i comptem amb un servei de teràpia visual, psicopedagogia i logopèdia.  
 
Happy Dancing, Gimnàs Carme. 
Puigcerdà
puiggrosllado@hotmail.com
Una alternativa pels més petits: cantar, ballar i jugar, tot en anglès. S’uneix l’experiència del Gimnàs Carme Espai Salut amb l’aprenentatge de l’anglès de la millor manera, passant una estona molt divertida.
L’espai del gimnàs servirà per treballar l’expressió corporal i si fa calor el jardí servirà per refrescar-se. Petites coreografies i temàtica diferent cada setmana.
Dos grups: de 3 a 6 anys i de 6 a 8 anys.
 
Enter Train Sports
Alp
Aquest estiu a la Cerdanya Enter Train Sports ofereix diferents campus per gaudir del vostre esport preferit en un entorn privilegiat. A escollir entre els campus de tecnificació de Futbol Sala, masculí i femení, o el Campus específic de Rítmica.
 
 
Saltaestiu és Cool
Puigcerdà
Saltastiu és Cool és un programa artístic creatiu de 90 hores per a que els més petits gaudeixin del juliol a Puigcerdà tot aprenent dansa i practicant l’anglès amb activitats artístiques pròpies per al seu grup d’edat. 
De 3 a 5 anys i de 6 a 10 anys.
 
Tambalí
Alp
tallerseducatius@gmail.com
Com a novetat a Tambalí a partir de maig obrim el nostre espai d’acollida matinal de dilluns a divendres, servei pensat per cobrir diferents necessitats de les famílies de la zona. Consulteu preus i horaris!!
 
Ajuntament Bellver de Cerdanya. Estades d’estiu: lleure i esport
esports@bellver.org
Activitats per a infants nascuts entre els anys 2000 i 2013. Aquest estiu descobrirem “Les activitats dels continents del món” i viatjarem per Àfrica, Amèrica i Europa aprenent anglès, realitzant tallers, jocs, esports i sortides temàtiques durant tot el dia per acomiadar el continent visitat. Amb l’objectiu d’aprendre mitjançant el joc i l’esport, les criatures podran participar matins i/o tardes de les activitats. Inscripcions obertes a partir del 2 de maig.
 
Consell Comarcal. L’estiu viu
Paintball, acampada, platja, excursions, gimcanes i molt més…. Tots els dijous del mes de juliol i agost. Servei de transport gratuït. Inscripcions des de l’1 de juny als Locals Joves, Ajuntaments i Consell Comarcal. Places limitades.
De 12 a 18 anys
 
Ajuntament Bolvir. Viu Bolvir ‘16
Casal Viu Bolvir: piscina, tallers, jocs, esports, activitats al medi natural. Del 4 juliol al 26 d’agost (setmanal)
Entre 5-12 anys.
Campus tecnificació Handbol: Federació Catalana de Handbol. Del 10 al 18 de juliol.
D’ 11 a 16 anys.
Campus esportiu: vòlei, bàsquet, pàdel, piscina, nit d’acampada, tot en BTT. De l’1 al 12 agost (setmanal).
D’11 a 14 anys.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.