Pànxing Digital

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Nens i joves –

Començar bé el curs

6ed7afe8a68e7e34cb5f2708c77d75f7.jpg

Tornem tots al cole, perquè la tornada al cole implica a tots els membres de la família. Després del desordre que comporta l’estiu, el setembre representa la tornada a l’ordre, a les rutines, als horaris… A partir del 15 de setembre els horaris escolars marcaran els ritmes de la majoria de llars catalanes i l’ordre serà la rutina del llarg hivern.

Després de les vacances,  és temps de reprendre la rutina i establir un bon horari que permeti seguir uns hàbits saludables quant a son, alimentació, estudi i exercici físic.
 
Adoptar i mantenir, des del principi, uns bons hàbits d’estudi i saber-los gestionar, juntament amb altres activitats complementàries i /o extraescolars, és essencial per tenir un rendiment acadèmic satisfactori al llarg de tot el curs.
 
Aprendre, per tant, de les dificultats que els infants es van trobar durant el curs anterior per una mala organització, planificació o altres causes ha de servir  per desplegar els recursos  adients i les eines necessàries per aconseguir optimitzar el seu rendiment acadèmic. 
 
Les coordinacions de seguiment amb el tutor són fonamentals per detectar i resoldre, a temps, possibles dificultats que puguin sorgir durant el curs. Ajudar-los a vèncer obstacles,  recuperar la il·lusió, la seguretat i la motivació per aprendre i superar-se és possible.
 
Confiar en serveis especialitzats en suport escolar i psicopedagògic és aprendre a trobar les eines i els recursos necessaris perquè els nens tinguin una evolució adequada i controlada des del primer dia. 
Una dificultat no ha de ser un problema si es sap trobar la solució.
 
Des del Pànxing us proposem una sèrie de recursos que us poden ajudar a fer més fàcil l’arrencada d’aquest curs….
 
 
Ensenyament Dolcet – Puigcerdà
El A Ensenyament Dolcet ens dediquem a la formació de nens, joves i adults. Oferim suport i reforç escolar personalitzat, cursos de llengües estrangeres i  preparació per als exàmens oficials. També comptem amb servei de psicopedagogia, logopèdia i teràpia visual. 
 
 
Arró Sport – Puigcerdà
Primera Planta. Les millors marques de calçat per dona, home i nens en parells solts i en permanents descomptes de fins el -50%.
 
 
LINGO – Puigcerdà
Lingo language academy, la teva acadèmia d’idiomes! També oferim classes de reforç escolar i et preparem per als exàmens oficials. Vine i informa’t!
 
 
Llibreria Viladesau  – Puigcerdà
Enguany s'han complert 86 anys de compartir llibres, diaris, revistes i passatemps amb tots vosaltres. Gràcies per seguir amb nosaltres…i bones lectures!
 
 
L.C. Informàtica – Llívia

No només et venem els millors ordinadors, a més te’ls instal.lem i t’oferim servei tècnic.
 
Papereria Viñas  –  Puigcerdà
Per cada 40€ en material escolar et regalem una agenda Oxford. Oferta immillorable per a l’entrada al nou curs en recanvis i llibretes Oxford.
 
 
Dansart –  Puigcerdà
A Dansart moltes i diverses activitats per ballar. Segueix-nos i t'informarem de totes les Activitats i promocions de l’any: classes regulars de tots nivells i estils de dansa.
 
 
Talent Cerdagne – Estavar
Centre d'Arts Escèniques. Ja tens un veritable projecte artístic a la Cerdanya: clown, teatre, música, comèdia musical, orquestra, cant modern… Totes les edats i també els caps de setmana.
 
 
Inology  –  Puigcerdà
Som els professionals de la informàtica de la comarca amb la millor tecnologia en portàtils i PC’s al millors preu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.