Pànxing Digital

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Nens i joves –

El Griu de Canet, un joc per endinsar-se en el municipi

0f8ac9472291c09c339ca655760c961f.jpg
El passat desembre, va tenir lloc a la Sala jardí de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, la presentació del joc familiar El Griu de Canet. Després del tast fet durant la Fira Modernista, el Griu arriba amb força com a projecte que aglutina, un cop més, turisme, cultura, oci i promoció local.

El Griu de Canet és una nova forma de fer turisme adreçada al públic familiar, basada en el patrimoni cultural de Canet i fent ús de les noves tecnologies mòbils. Es pot jugar de diverses maneres, en forma de gimcana, de geocaching o de joc d'observació. Compta amb un llibre guia que té un fil conductor en forma de relat, amb referències històriques i la llista dels espais més emblemàtics de Canet. També hi ha una app mòbil amb locucions i petits contes i un mapa per omplir les respostes correctes. Tot plegat per gaudir d'una experiència completa virtual i real alhora. El relat de ficció es basa en fets reals de la infància de l'arquitecte Lluís Domènech i també en el passat mariner i comercial de Canet.

Al darrera de la iniciativa hi ha les àrees de Cultura i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, que aposten per aquesta combinació d'oci i cultura per promocionar el municipi.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.