Pànxing Digital

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Nens i joves –

El pàdel és un esport per a grans i petits

f137ca4f658e33577819eb460a95f623.jpg
En els darrers anys el pàdel ha viscut un gran auge en popularitat, ho demostren els gairebé 105.000 federats que hi ha actualment a Catalunya, 90.000 més que fa 3 anys.
Però aquesta xifra no és aplicable només als adults, els més petits estan entrant cada vegada amb més força a formar part d’aquest esport. Precisament per això, el circuit català de menors que celebra la Federació Catalana de Pàdel, té un gran èxit.
 
Tota evolució d’un esport passa per fer un bon treball de la base, és a dir, dels més petits, els futurs talents d’aquest esport.
 
A l’escola per a nens i nenes del Pàdel Indoor Berguedà tenim la nostra pròpia planificació i metodologia pensada per a que l’evolució cognitiva i motriu de l’infant sigui l’adequada en cada una de les etapes del seu creixement. Amb un excel·lent equip de professionals dedicats a la docència i l’entrenament, busquem que cadascun dels nostres nens tingui un equilibri òptim entre els aspectes més tècnics, tàctics, psicològics i reglamentaris en cada una de les etapes d’aquest esport.
 
 
En les etapes més prematures, a partir dels 4 anys, es treballa el prepàdel, és a dir, busquem un òptim desenvolupament en els patrons motrius i coordinatius del nen, la base que posteriorment ens assegurarà l’èxit en l’evolució tècnica de l’alumne. Un cop superada aquesta etapa, a partir dels 7 anys, el nen s’inicia en el pàdel pròpiament, on podrà aprendre la tècnica més bàsica. És en la següent etapa, la de perfeccionament, on treballem minuciosament la tècnica i la tàctica, aconseguint convertir la base treballada anteriorment en una bona tècnica que permeti al jugador desenvolupar-se amb tota seguretat dins la pista. Al final del procés tenim les etapes precompetitives i competitives, etapes on el nostre objectiu és organitzar tota la base del nen/a i afinar la màquina el màxim possible per treure així el 100% del potencial de cada jugador/a. 
 
Actualment disposem de 6 grups de nens que van del prepàdel al perfeccionament i tenim un grup de competició que està preparant l’assalt a la competició durant la pròxima prova del torneig de menors de la Federació Catalana de Pàdel que organitzem el 23 de juliol a les nostres instal·lacions.
 
Aquesta serà la tercera prova d’un total de cinc, on s’esperen més de 200 nens/es d’arreu de la província de Barcelona. Aquest circuit engloba els clubs de pàdel de més prestigi de Catalunya, com el RC Polo de Barcelona, El CE Laietà, el Junior FC a Sant Cugat o l’Star’s Pàdel Club de Cornellà.
 
 
Esperem que aquesta jornada faci patent l’augment d’aficionats i de practicants que està experimentant el pàdel els últims anys, així com també esperem que hi hagi una gran participació de nens i nenes, sobretot berguedans. 
 
Nosaltres seguirem treballant per fer accessible el pàdel a tots els sectors berguedans i arrelar-lo com un esport de referència a la comarca. És per això que treballem cada dia.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.