Pànxing Solsonès

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Nens i joves – Berguedà Bages Solsonès

S’acosta l’estiu, i amb ell, les colònies i casals!

Berguedà Bages Solsonès
iStock-1341623419
Bé, d’acord, amb la primavera recentment instal·lada a casa nostra és una mica impetuós voler rebre l’estiu tan aviat. Gaudim de la fresca i la bonança primaveral com cal, però amb un ull posat a les jornades estivals. Perquè aquesta espera se’ns faci més dolça, us fem memòria de tot el que petits i grans podran fruir a les colònies i casals d’estiu i el que aquests aporten al seu creixement personal.

Natura en estat pur

Un dels grans atractius de les nostres comarques és, sens dubte, l’exuberant naturalesa que inunda cada racó de terra. Frondosos boscos, extenses planes, rius, rierols i gorgs d’aigua fresca i cristal·lina i l’omnipresent sol, són només alguns dels punts forts que faran les delícies dels més aventurers i aventureres. Evidentment, els grans beneficiats d’aquestes condicions paisatgístiques i de recursos naturals són les colònies i casals d’estiu eminentment esportius: acampades sota el cel estrellat, rutes en bicicleta, senderisme pel fons de les valls o l’altitud de les muntanyes, cavalcar en perfecta sintonia amb el cavall o descobrir i conèixer la fauna i flora local.

No obstant això, colònies i estades d’altres tipologies també gaudeixen d’aquest escenari únic. No hi ha res més refrescant que submergir-se al riu després d’unes english lectures o coronar un cim entre entrenament i entrenament del teu esport d’equip preferit.

Creixent personalment

Els casals i colònies d’estiu són una font riquíssima de valors que ajuden als més petits (i als no tan menuts) a socialitzar-se de manera correcta i sana, adquirint al mateix temps tot un seguit de valors com poden ser l’amistat, la cooperació i el treball en equip, la solidaritat i l’empatia, qualitats fonamentals per a fermar les ments i habilitats socials dels ciutadans del món del futur. I tot això en un ambient segur i sa, fet que als pares i mares ens tranquil·litza.

El correcte desenvolupament de la intel·ligència emocional és també un dels punts forts de les estades fora de casa dels nens i nenes a l’estiu. La convivència en un entorn diferent del que estan acostumats els ajuda a gestionar millor les seves emocions, al mateix temps que les reconeixen i les comprenen millor gràcies a l’experimentació d’aquestes noves sensacions. Tot aquest creixement personal s’acaba de complementar amb els casals i estades temàtiques, que oferiran un lleure centrat en els gustos i afinitats dels menuts, reforçant aptituds i emfatitzant en aspectes formatius en un ambient divertit i distès.

Així doncs, us hem presentat un seguit d’estades, colònies i casals d’estiu que tindran lloc al Berguedà, al Bages i al Solsonès. No us els perdeu!


ESTADES MULTIESPORTIVES

info@mountainrunners.cat / 938 213 747 – 691 910 774

CAMPUS FUTBOL DANIEL BRAVO

www.stagesdanielbravo.fr

CASALS D’ESTIU SALTIJOCS

saltijocs@gmail.com / 931 469 520 – 623 243 783

LET’S SPORT

campus@hadbolberga.cat / 691 909 318

CAMPUS I COLÒNIES LA CLOSA

administracio@laclosa.cat / 938 257 016

Si t’ha agradat llegir l’article S’acosta l’estiu, i amb ell, les colònies i casals!, també et pot interessar llegir S’acosta l’estiu, i amb ell, les colònies i casals! a la Cerdanya

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.