Pànxing Digital

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Nens i joves –

Estudiar a l’estranger. Programes d’immersió lingüística

0e1a367cb026bf0b666d2ad4ca343070.jpg
You know like! Quan sentim aquesta frase en anglès la traduïm literalment com: “ho saps com!”. Com no té cap sentit pensem que la frase no és correcta, o està incompleta. Però la veritat és que sí és correcta i els nadius la utilitzen com a mínim 5 cops en un espai de 5 minuts!

Quan estem immersos en el idioma amb gent nativa no només aprenem gramàtica, sinó també a comunicar-nos d'una manera fluida i natural, quasi sense esforç.
 
Les frases fetes, les molt conegudes frases verbals i els falsos amics, que són el nostre pitjor malson a l'hora d'expressar-nos i comprendre una conversa en anglès, quan estem immersos en l'idioma es converteixen en una cosa natural del dia a dia i així trobem el veritable sentit i ho aprenem i posem en pràctica sense pensar ni adonar-nos.
 
Conviure amb una família nativa ens deixa molta positivitat i creixem com a persones, el nostre sentit de la responsabilitat i cordialitat milloren i és realment quan l'idioma estranger deixa de ser un problema per a nosaltres. Ens sentim cada dia més còmodes i comencem a entendre, a passes gegantines, tot el que es diu al nostre voltant.
 
Evidentment hi ha molts accents en l'idioma anglès, com en tots els idiomes, però es considera que l'accent irlandès és un dels més exquisits degut a la seva gran influència cultural provinent d'una literatura impecable des de milers d'anys.
 
La gent irlandesa es caracteritza per la seva amabilitat i, especialment, per la seva dedicació incondicional als seus convidats. Es diu que quan un irlandès és el teu amic ¡tens un amic per sempre! I és així com nosaltres mantenim els nostres amics des de fa més de 15 anys per continuar enviant als nostres alumnes a passar una temporada, o inclús tot un any acadèmic, a Irlanda.
 
Si tens l'oportunitat de viatjar i conviure amb una família irlandesa obtindràs un benefici per a tota la teva vida, tant per l'anglès com pels teus nous amics.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.