https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Nens i joves – Maresme

Gaudim de les vacances en família

Maresme
Després de tantes coses viscudes arriba l’anhelat final de curs i l’inici d’unes vacances d’estiu molt especials i esperades després d’un any en pandèmia!

Ens hem adaptat a tots els canvis: noves formes de distribuir el temps lliure, de relacionar-nos i també d’adaptar-nos a un nou estil de vida.

Per això, la proposta és la de viure unes vacances plenes, gaudir del temps a l’aire lliure, de la companyia d’avis i familiars i, per sobre de tot, ser feliços i cultivar la gratitud de tot l’aconseguit. Això ens portarà a un estat de felicitat, d’agraïment i de reconeixement del que et dóna la vida.

Sovint ens costa apreciar les coses bones que tenim. El nostre nivell d’exigència és extrem i a vegades ens condueix a la frustració quan pensem que res té valor, perquè sempre en volem més i topem amb la insatisfacció.

Passar una nit a l’aire lliure per poder parlar d’estrelles és una experiència única
Passar una nit a l’aire lliure per poder parlar d’estrelles és una experiència única

Cal una mirada agraïda envers la vida. La persona agraïda és optimista, s’enfronta als inconvenients amb una actitud de superació i valora el positiu que li arriba de l’exterior.

Si no pots marxar de vacances amb la teva família, potser és un bon moment per conèixer llocs de la teva ciutat o poble.

  • No has visitat mai l’oficina de turisme del teu poble? Si aquest és el cas, pots fer-ho amb els teus fills i demanar informació i un plànol. Serà divertit jugar a localitzar llocs, com per exemple la seva escola, casa seva, biblioteca o llocs interessants.
  • Una experiència de les més senzilles però divertida per a un nen és la d’agafar un tren. El viatge, amb tot el que implica com mirar horaris, comprar el bitllet, trobar la via, veure el recorregut per la finestra,  representa una aventura en si mateix.
  • Una manera de no desconnectar totalment del món acadèmic és motivar-los perquè escriguin un diari de vacances. Sense ser una obligació, només caldran unes quantes línies després d’una excursió o sortida divertida.
  • La lectura també és un bon recurs per estar actius. Perquè sigui més atractiva, podem animar-los a llegir una recepta de cuina divertida, escriure els ingredients i després fer-la.
  • Passar una nit a l’aire lliure per poder parlar d’estrelles i planetes sempre els encanta.
Vacances en familia
La proposta és la de viure unes vacances plenes, gaudir del temps a l’aire lliure, de la companyia d’avis i familiars

Siguis on siguis, l’important és poder gaudir de les coses bones que t’han passat i mirar sempre endavant.

Bon estiu i bones vacances!

Font: Llic. Lídia Galasso Col.1040 Psicopedagoga Centre CILF Vilassar de Mar

Si t’ha agradat llegir l’article Gaudim de les vacances en família, també et pot interessar llegir Campaments, casals i colònies. Aquest estiu, apostem pel lleure!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.