Pànxing Digital

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Nens i joves –

Ja està aquí l’Ohmamiglú’15

0b23b41a0070828ba50220b2a1815a8f.jpg
El cap de setmana del 28 de febrer i 1 de març el Pla d’Anyella (Toses) serà l’escenari de la XIX Trobada de Constructors d'Iglús, Ohmamiglú'15. De nou es podran veure iglús plantats en el paratge del Pla d'Anyella, pujats per constructors, arribats de tot arreu convidats per l’Associació de Constructors d’Iglús. Es preveu que les construccions estiguin enllestides cap a les 15.00h de dissabte per poder passar-hi la nit aquells que ho vulguin.

Les activitats arrencaran dissabte 28 a partir de les 9.00h amb la recepció i verificació dels participants. Es dedicarà el matí a bastir els iglús per celebrar un dinar de germanor un cop enllestits.
 
Cap a 2/4 de 7 arrencarà, al local PIC-NIC de La Molina, l'acte cultural de la trobada, on estan convidats exploradors, investigadors, aventurers… i totes aquelles persones que hagin destacat en alguna activitat relacionada amb el gel, la neu o les expedicions polars. Es tractarà d’un acte obert a tothom. 
 
Enguany els organitzadors han introduït una novetat, convidant a tothom a participar en una prova, esportiva-carnavalesca singular. És tractarà d’una cursa – sprint, d'uns 200m de recorregut sobre la neu, la Streaking on ice!” (Carreres conilles per la neu).  amb algunes limitacions pel que fa a l'equipament dels corredors. La prova autoritza vestir: mitjons, ulleres, perruca, botes, pom-pom, cotilla, tanga, barret, faixa, bufanda, top, tutú, calces, casc, lligacames, colzeres, slip, mantellina, guants, corbata o llacet, xancletes, minifaldilla i barretina. Altres peces de vestir només quedaran autoritzades prèvia inspecció per part dels jutges de la cursa. 
 
 
A continuació es farà entrega dels premis a “L'iglú més original” i a “L'iglú més ben construït”. Tot i que l’Ohmamiglú no es estrictament un concurs, amb aquests premis es vol fer un reconeixement del treball ben fet que fan els participants.
 
Els actes de dissabte finalitzaran de nou al Pla d'Anyella amb un sopar, de barbacoa. Després del sopar hi haurà focs d’artifici sobre la neu i es clausurarà la trobada. El participants que ho vulguin es podran quedar a dormir als iglús. 
 
El diumenge dia 1 de març tothom que vulgui acudir al Pla d'Anyella podrà veure i gaudir els iglús. A partir de les 10 del matí hi haurà xocolatada, i les criatures podran entrar lliurement dins dels iglús per sentir-se per unes hores com veritables innuits de l’Àrtic. 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.