Pànxing Digital

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Nens i joves –

La tornada al cole… horaris, rutines, compres…

ca86c725838176cf88b130a671d19669.jpg

S’acaben les vacances d’estiu, tant i tant desitjades i, de sobte, les criatures s’adonen que els tres mesos han passat quasi sense adonar-se. De nou cal posar-se les piles per iniciar un nou curs escolar. Les aules aviat s’ompliran de criatures, i no tan criatures, amb més o menys ganes d’estudiar però amb moltes ganes de retrobar amics, coneguts i fins i tot algun mestre. Les cases es retrobaran amb els deures, la quadratura d’horaris, les corredisses dels matins, les presses i els esmorzars engolits a córrer cuita…

Ha arribat el moment de reprendre rutines i establir uns bons horaris que permetin seguir uns hàbits saludables de son, alimentació, estudi i exercici físic.
 
Adoptar i mantenir, des del principi, uns bons hàbits d’estudi i saber-los gestionar, juntament amb altres activitats complementàries i /o extraescolars, és essencial per tenir un rendiment acadèmic satisfactori al llarg de tot el curs.
 
A més, abans que arribi el 12 de setembre, tret de sortida oficial per a la tornada a la “normalitat” hivernal, caldrà preparar-se bé. Una bona idea és fer una llista de tot els que caldrà preparar abans que arrenqui el curs, a banda dels llibres, s’haurà de preparar tot el material escolar llibretes, carpetes, colors i bolígrafs, regles, compassos i cartabons, motxilles… Però no només això, molts necessitaran roba nova, després de les estirades de l’estiu la roba de la temporada anterior és fàcil que hagi quedat curta. Una nova llista que inclourà pantalons, jerseis, peces d’abric, no només de la talla que toqui sinó seguint les noves tendències de tardor, i també bates noves per als més petits.
 
I arribat el moment d’haver cobert tot allò material necessari per iniciar el curs, arribarà una altra qüestió fonamental perquè tot rutlli durant l’hivern: la quadratura dels horaris de les criatures amb l’horari laboral dels pares. Per aconseguir-ho avui comptem amb una gran oferta d’extraescolars, activitats perfectes  per ajudar a la quasi impossible conciliació treball /família i a la vegada perquè els nens descobreixen les seves passions. Dues premisses bàsiques a tenir en compte abans de començar a fer tria és que sigui la criatura la que triï i evitar una excessiva càrrega d’activitats. Amb l’anglès com a extraescolar estrella, més per imperatiu familiar que per elecció pròpia, les activitats esportives són extenses des dels clàssics futbol, basquet o judo, passant per esports aquàtics, hoquei, patinatges o fins i tot acrobàcies. A això podem sumar activitats artístiques com la dansa, la música, la pintura o les arts escèniques. Tot un món per investigar, amb la companyia de l’infant, per poder tenir una temporada d’allò més plàcida.
 
Des de Pànxing us donem unes quantes pistes per fer-vos tot aquets procés més fàcil:
 
BAOBAB – Puigcerdà
Tel. 660 718 176
El Centre de Psicologia BAOBAB és un espai dedicat al desenvolupament i al benestar de tota la família: atenció a l’embaràs, a la infància, a l’adolescència, als adults i als processos de dol i pèrdues. Des del Centre oferim orientació diagnòstica, un ampli ventall d’eines terapèutiques, propostes psicoeducatives, formacions específiques i tallers grupals on poder compartir la vostra experiència.
 
 
ACIN – Puigcerdà
Tel. 972 880 820
Bates escolars, bosses pel berenar, per la muda, pitets….tot el que necessites per tornar a l’escola.
 
 
Arró Sport – Puigcerdà
Tel. 972 88 02 57
Primera Planta. Les millors marques de calçat per dona, home i nens en parells solts i en permanents descomptes de fins el -50%.
 
 
Dansart –  Puigcerdà
Tel. 647 29 00 77
La teva escola de Dansa a Puigcerdà ara amb més grups i nivells de Hip Hop, Clàssic, Contemporani, Balls de Saló i Salsa! Informa’t de les classes per a nens, joves i adults. A més a més seleccionem ballarins per entrar a Grup Jove i Grup Júnior.”
 
 
Ensenyament Dolcet – Puigcerdà
Tel. 972 880 669
A Ensenyament Dolcet ens dediquem a la formació de nens, joves i adults. Oferim suport i reforç escolar personalitzat, cursos de llengües estrangeres i preparació per als exàmens oficials de Cambridge, Institut Francès i Goethe Institut. També comptem amb servei de psicopedagogia, logopèdia i teràpia visual.
 
 
Escola Vedruna – Puigcerdà
Tel. 972 880 384
L’Escola Vedruna aposta per les noves tecnologies: pissarres digitals en totes les aules; els alumnes d’Educació Infantil continuaran utilitzant les tauletes; els alumnes de Primària i 1r i 2n d’ESO faran servir chromebooks i els alumnes de Secundària continuaran l’aprenentatge d’algunes matèries mitjançant llicències digitals.
 
 
Gimnàs Carme – Puigcerdà
Tel. 972 881 775 // 639 199 001
25 anys dedicant-nos a la salut de nens i adults. Dansa i gimnàstica per a totes les edats. Si vols benestar per a tu o els teus fills, no dubtis en trucar-nos i sol·licitar informació.
 
 
L.C. Informàtica – Llívia
Tel. 699 927 912
No només et venem els millors ordinadors, a més te’ls instal·lem i t’oferim servei tècnic.
 
LINGO – Puigcerdà
Tel. 678 404 947
Lingo language academy és una acadèmia moderna, innovadora i dinàmica, on podràs aprendre idiomes d’una manera divertida. Si tens entre 3 i 100 anys no ho dubtis, qualsevol moment és bo per aprendre una nova llengua! 
 
 
Inology  –  Puigcerdà
Tel. 972 14 00 91
Som els professionals de la informàtica de la comarca amb la millor tecnologia en portàtils i PC’s al millors preu.
 
 
Llibreria Viladesau  – Puigcerdà
Tel. 972 88 01 91
Enguany s’han complert 88 anys de compartir llibres, diaris, revistes i passatemps amb tots vosaltres. Gràcies per seguir amb nosaltres i… bones lectures!
 
 
Papereria Viñas  –  Puigcerdà
Tel. 972 880 218
Grans descomptes en llibretes per liquidació d’estocs.
 
 
Ninu’s –  Puigcerdà
Tel. 619 868 795
Ninu’s, moda infantil de 0 a 14 anys, la millor qualitat al millor preu. Preus fins a 15,95€.
 
 
Estímul – Bellver de Cerdanya
Tel. 972 880 150
Estímul som un grup de professionals de la Logopèdia, Psicologia  i Optometria que treballem totes les especialitats individuals. A més, valorem, diagnostiquem i tractem de manera multi disciplinar, totes les dificultats d’aprenentatge i llenguatge.
 
 
Centre Òptic Cerdanya – Puigcerdà
Tel. 972 88 20 70
Entre el 15 i el 30% de les dificultats d’aprenentatge dels nens estan relacionades amb un problema d’eficàcia i/o de percepció visual. Els símptomes, signes o conductes que l’alumne pot manifestar a l’aula són entre altres: negar-se a llegir, o dir que no li agrada; tenir poca velocitat lectora; no entendre el que es llegeix; tancar o tapar-seun ull en el moment de llegir o escriure o tenir poca memòria visual. Per tot plegat és important, fer una bona revisió visual abans d’iniciar el nou curs.
 
 
Puigcerdà Ensenyament – Puigcerdà
Tel. 620 518 318 // 972 141 022
Inicies un nou curs escolar i ja estem preparats per a oferir-te el reforç que necessitis de totes les assignatures amb un equip de professionals docents. Bon inici de curs!!
 
 
XIT XAT – Bellver de Cerdanya
Tel. 686 104 523 // 646 166 027
Vols ser capaç de comunicar-te en anglès? Necessites un títol oficial? Aprendre anglès és molt més que estar davant d’un llibre estudiant gramàtica i vocabulari. Activitats diverses, contemplem els diferents estils d’aprenentatge. Diferents nivells i edats. Grups reduïts i/o individuals. Professorat nadiu. També informàtica en anglès. Ara és el moment, visita’ns!
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.