Pànxing Digital

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Nens i joves –

Mètode KONMARI per a l’habitació infantil

House cleaning concept. Vertical tidying up storage. Marie Kondo tidying method. Neatly folded clothes in the organizer boxes for wardrobe. Wooden background copy space above
House cleaning concept. Vertical tidying up storage. Marie Kondo tidying method. Neatly folded clothes in the organizer boxes for wardrobe. Wooden background copy space above

Per bebeysalud.com / AMIC


Els mètodes de l’escriptora japonesa es basen en la idea principal que només necessitem el que realment ens cal i ens fa feliços

L’escriptora japonesa Marie Kondo ha editat diversos llibres del seu mètode KONMARI. El mètode bàsicament ens ensenya a quedar-nos amb el que ens fa feliços i necessitem, rebutjant el que és prescindible o no ens fa feliços. Us donem alguns consells de com aplicar-ho a l’habitació dels nens, on el problema sol estar en el desordre de les joguines. Us presentem el mètode KONMARI per a l’habitació infantil.

El primer que cal fer, és bolcar totes les joguines juntes per a tenir-les a la vista. Anirem agafant d’una a una, i amb l’opinió dels nostres fills, que al cap i a la fi són ells els que saben quines prefereixen, anirem separant en una muntanya les que estiguin velles, trencades o manquin peces. Aquesta pila anirà directament a les escombraries. En una altra pila, posarem les que donarem o vendrem en plataformes de segona mà.

Les que vagin seleccionant, es dipositaran ordenades en caixes etiquetades, perquè sàpiguen on buscar una joguina en concret i no hagin de regirar la resta.

Seleccionar tantes joguines no és fàcil, i menys, convèncer als nens que no ho necessiten tot. Després d’aplicar el mètode i veure-ho tot tan ordenat, segur que haurà merescut l’esforç.

Si t’ha agradat llegir l’article  Mètode KONMARI per a l’habitació infantil, també et pot interessar Idees per a optimitzar el temps a la llar i gaudir més dels teus fills.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.