Pànxing Digital

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Nens i joves –

Parc Animalier des Angles: Escoltant els batecs de la natura viva

db5526ebaeed6c8c882d8d27bc8e8c29.jpg
Els animals salvatges dels Pirineus en el seu espai natural de muntanya, una de les visites preferides pels petits i els grans. 
Gaudir de la riquesa de la flora i la fauna dels Pirineus en el seu entorn natural. Aquest és l’encant singular del Parc d’animals dels Angles (Capcir), a la regió del Llanguedoc-Rosselló i a pocs quilòmetres de la frontera amb Puigcerdà. Està ubicat a l’estació d’esquí de Les Angles, després de l’estació de Font Romeu, entre 1.700 i 1.800 metres d’altitud. 
 
En les 37 hectàrees de pins negres conviuen tretze espècies animals (ós bru, bisó, mufló, isard, ovella, llop, marmota, cabra salvatge, cérvol, ren, cabirol, porc senglar i daina) amb la flora genuïna dels Pirineus, que trobarem recorrent les senderes condicionades del parc:  boixerola, acònit, gineta, ginebre, mezereon, lligabosc, anemone, neret, serbal i passador del ganxo. 
 
 
 
 
El parc, obert tots els dies de l’any de 9h a 17h (i de 9h a 18h entre el 10 de juliol i el 31 de agost) excepte el mes de novembre, ofereix dues rutes als visitants: una de 1.500 metres que es pot fer en una hora, i una altra de 3.500 que es recorre, aproximadament, en unes dues hores.
 
Es tracta d’un pla lúdic idoni per a les famílies i econòmicament assequible. El preu per als adults és de 14 euros i de 12 per als nens, mentre que els menors de 4 anys tenen l’entrada gratuïta. A més, hi ha tres tipus de descomptes: 11 euros per persona per a grups d’adults a partir de 20 persones, 9 euros per als grups escolars i 9 per als discapacitats. El parc disposa d’una àrea de picnic i un pàrquing gratuït en una zona propera a les instal·lacions. Els responsables de l’espai recomanen portar roba d’abric a l’hivern i botes de muntanya durant tot l’any.
 
En resum, és una oportunitat única per respirar aire pur, conèixer i interaccionar amb els diferents animals i la rica vegetació pirinenca. Oblideu-vos totalment del zoo tradicional, les gàbies i altres llocs artificials. El Parc Animalier, un dels parcs d’animals salvatges més importants d’Europa, mostra la vida en directe, els costums i la llibertat de moviments dels animals en el seu hàbitat natural. Gairebé els pots tocar. Tots ells es poden observar des de llocs estratègics, perfectament senyalitzats i amb panells informatius per descobrir-ne els detalls. 
 
 
Un paisatge amb alè, una aventura enriquidora i una experiència inoblidable per als sentits. Us ho poden explicar però mai serà comparable a veure-ho. Acosteu-vos-hi i descobriu-ho vosaltres mateixos.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.