Pànxing Digital

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Nens i joves –

Parc Animalier: Escoltant els batecs de la natura viva

b995b92925958490d0a86f344edf59cb.jpg
Viu l’experiència d’observar i conèixer de prop els animals salvatges dels Pirineus en el seu espai natural de muntanya. Sens dubte, una de les visites preferides per a petits i grans. 

Óssos bruns, isards, llops, marmotes, cérvols… Fins a tretze espècies d’animals conviuen al Parc d’Animals dels Angles (Capcir), un dels parcs d’animals salvatges més importants d’Europa i que, a més, es troba a pocs quilòmetres de Puigcerdà, a la regió del Llanguedoc-Rosselló. Vine a veure’ls, a descobrir la flora pirinenca i a gaudir de la natura en un zoo sense gàbies.
 
També hi trobaràs cabres salvatges, rens, cabirols, porcs senglars i daines, tots ells vivint en semillibertat en les 37 hectàrees de pi negre i altra flora pròpia dels Pirineus. I és que el Parc es troba al bell mig de la serralada, entre les estacions d’esquí dels Angles i Font Romeu, entre els 1.700 i els 1.800 metres d’altitud.

 
 
 
 
El parc ofereix dues rutes que, amb un desnivell inapreciable i camins ben condicionats, són aptes per a tothom, per bé que cal dur botes de muntanyes i, a l’hivern, roba d’abric. La primera, de 1.500 m es pot fer en una hora, i la segona, de 3.500, en dues. També hi ha cinc zones de pícnic on descansar i fer un mos.
 
Algunes espècies s’apropen molt als camins i gairebé les podreu tocar. D’altres, les veureu des de llocs estratègics, perfectament senyalitzats al llarg del recorregut i amb panells informatius amb què els més petits també descobriran com són les petjades, què mengen o quines plantes els envolten.

 
 
 
Obert tots els dies de l’any (exepte novembre) de 9 a 17 h.
I del 10 de juliol i al 31 d’agost, de 9 a 18 h.

 
Preus: 
Adults: 14 €
Menors de 12 anys: 12 €
Menors de 4: gratuït
 
Descomptes: 
11 €/pers. per a grups de 20 persones.
9 €/pers. per a grups escolars.
9 €/pers. per a discapacitats.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.