Pànxing Digital

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Nens i joves –

Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà

28b32a6d1a10f7b79a19f11bec606ba7.jpg
Un any més, el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà estarà a punt, a partir del 26 de desembre a Alp i des del 2 de gener a Puigcerdà, perquè petits i grans gaudeixin de les seves múltiples activitats.

Aquesta serà la 6a edició per Alp i la 5a per Puigcerdà. Enguany, tot l’equip que forma el Parc de Nadal, juntament amb els dos ajuntaments implicats, han treballat per millorar l’oferta educativa, ampliar les activitats relacionades amb les noves tecnologies i la robòtica i oferir un ampli ventall de propostes esportives i lúdiques. També hi haurà diferents actuacions per als infants, activitats relacionades amb el Nadal i un sorteig de regals cada dia.  
 
L’objectiu és seguir la mateixa línia dels anys anteriors, combinant els vessants lúdic i educatiu per fer que aquest Parc de Nadal sigui una referència dins del territori català i mantingui el nivell d’excel·lència i una elevada afluència de públic. El Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà ha esdevingut el més visitat del Pirineu i un dels més concorreguts de Catalunya,l’any passat van passar-hi prop de 9.000 persones.
 
El Parc de Nadal obrirà les seves portes el dia 26 de desembre a Alp i romandrà al seu Palau de Congressos i d’Esports fins el dia 30 de desembre. Posteriorment, es traslladarà a Puigcerdà, on estarà obert els dies 2, 3, 4, 7, 8 i 9 de gener al Poliesportiu de Puigcerdà. L’horari d’obertura del Parc és de 16 a 20.30h i el preu de l’entrada és de 4 €. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.