Pànxing Digital

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Nens i joves –

Reactiva’t! Encara som a temps!

b0c851460bf67fdf42b3c39dece8846d.jpg

A l’octubre la rutina ja torna a ser present plenament en el nostre dia a dia. Hem tornat a la feina, a l’escola, als extraescolars, als menús organitzats, als horaris estrictes. Hem estrenat curs, obrim una nova etapa que pot convertir-se en una oportunitat per millorar la nostra vida. Però potser encara no hem tingut temps de plantejar-nos què volem fer. Aprendre o perfeccionar un idioma, fer esport, iniciar-nos en alguna activitat artística… El ventall de possibilitats és enorme i encara som a temps!

Potser aquest estiu heu anat de viatge i us heu encallat demanant un plat de pasta perquè no sabeu anglès, francès o alemany. Potser heu anat a ballar i us heu quedat a la barra per por a semblar un ànec amb ulls de poll. Potser heu conegut una persona meravellosa a qui li encanta fer esport i no heu pogut seguir el seu ritme. Són situacions que tots hem viscut i que hem volgut canviar. Per què no fer-ho de veritat?
 
Les propostes a la nostra comarca són moltes i els cursos i les activitats tot just acaben de començar.
Les acadèmies d’idiomes ofereixen un ampli ventall de mètodes i de nivells per aprendre d’acord amb les nostres possibilitats. Els nens i nenes també tenen un espai molt destacat en aquests centres. Un cop començat el curs, és molt estimulant per a ells aprendre en un espai diferent de l’escola, amb nous companys i propostes acadèmiques innovadores.
 
Un altre repte molt comú a la tardor és la de tenir més cura de la nostra salut: això passa per menjar més sa i per parar més atenció al nostre cos. Si ens sobren uns quilos, voldrem fer un esport que ens permeti baixar de pes. Aquest és un motiu per fer esport, però no és l’únic. Tenir una bona consciència corporal és bàsic per sentir-nos sans. 
 
I, qui no porta un artista dins? Restaurar mobles, fer treballs manuals, pintar, dibuixar, cantar, tocar un instrument… Qualsevol activitat creativa pot portar-nos a millorar l’autoestima i a descobrir talents que teníem amagats. 
 
Només cal aixecar-se del sofà i pensar que, si ens ho proposem, podem ser la millor versió de nosaltres mateixos.

 
ESCOLA DE MÚSICA RESSÒ – Alella
Tel. 935 401 109
22 anys oferint música
L’escola de música Ressò va ser fundada l’any 1997.
La nostra pedagogia musical és dinàmica i participativa.
Les classes de música que oferim s’adapten al ritme i al nivell de cada alumne, aportant eines i recursos per potenciar les seves aptituds musicals.
Compartim amb vosaltres el nostre afany per oferir un ensenyament d’alta qualitat. A les nostres classes de música conviuen el rigor acadèmic amb la part més lúdica i creativa de la música.

 
 
PRINT I MÉS – Premià de Mar

Tel. 937 512 447

Descompte del 20% en motxilles, 3 x 2 en llibretes i blocs (regalem la de menor import) i més ofertes en agendes i material escolar.
Cartutxos i tòners per a la seva impressora, teclats, ratolins i memòries USB per a PC’s. Material d’oficina i empreses. A més, disposem de catàlegs per encàrrecs. 
Ofertes en pel·lícules DVD i Blu-ray.
 
 

AULA DE MÚSICA – Vilassar de Mar
www.aulademusica.cat
L’Aula de Música de Vilassar de Mar celebra el present curs el seu 25è aniversari. És un centre de formació musical que compta amb el suport de l’Ajuntament. Ofereix activitats destinades a persones de totes les edats amb l’objectiu de facilitar un espai pel gaudi de la pràctica musical individual i en grup, a través de múltiples instruments, formacions corals i instrumentals. L’Aula compta amb un professorat d’alta qualitat al servei dels seus alumnes i usuaris. 
 

 
L'ATELIER DE CARLOTA – Premià de Mar
Tel. 669 107 732
A L’Atelier de Carlota ensenyem ART, l’art de la concentració, de la paciència, de fer les coses amb amor. És per això que els resultats que traiem de les nostres mans són tan sorprenents. 
Cursos setmanals, tallers puntuals, tallers familiars, extraescolars i celebracions d’aniversaris, dibuix, pintura, treballs manuals, restauració de mobles…
Per a totes les edats.

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.