Pànxing Digital

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Nens i joves –

Reactiva’t! Setembre, nous reptes i nous propòsits

5b9f12ae90c2a6f12d196d7976924a5d.jpg

Estudiar anglès, fer exercici, posar-se en forma, menjar sa, descobrir un hobby… són alguns exemples dels molts propòsits que apareixen a la tornada de les vacances a la ment de moltes persones. I és que setembre s’ha convertit en el veritable principi d’any, en el moment per començar a fer tot allò que havia quedat pendent, per descobrir nous camps i… per retornar a les rutines i omplir els horaris, de grans i petits, de les més diverses activitats.

Al setembre comença a canviar la temperatura, canvien les rutines i el final de les vacances agafa a tothom relaxat, amb les piles carregades i amb prou voluntat per encetar nous projectes i fixar-se nous reptes. Els més recurrents: aprendre idiomes, anar al gimnàs, fer dieta, deixar de fumar, iniciar una de les moltes col·leccions de curiositats que la televisió anuncia insistentment o llegir més… Però a aquests s’afegeixen les ganes de començar tota mena de cursos i tallers que ensenyaran noves coses, ajudaran a ser més interessants o més cultivats o, simplement, a omplir les hores que són necessàries per tenir ocupats els nens fins que acabin les jornades laborals dels adults de les famílies.
 
Les grans estrelles d’aquesta reactivació del setembre són les acadèmies d’idiomes, perfeccionar l’anglès o submergir-se en el descobriment d’un nou idioma –com el francès, alemany o de més exòtics com rus o xinès, i darrerament japonès–, són dels propòsits més destacats. Hi ha diversitat d’acadèmies amb mètodes diferents que, si pels adults serveixen per reomplir mancances, als nens els són útils per introduir-se en nous idiomes o com a reforç d’allò que aprenen al cole. I quasi amb la mateixa magnitud que les acadèmies d’idiomes triomfem els gimnasos. Buits durant gran part de l’estiu, el setembre representa una nova vida per a ells, ja que per a molts adults arriba el moment fatídic de pujar a la bàscula i constatar els quilos guanyats durant l’estiu, és el moment de posar-se en forma i baixar-los abans que s’acumulin amb els dels àpats de Nadal. Per als més menuts serà el moment de començar molt nous cursos i cursets de natació, arts marcials, patinatge, tenis, pàdel… 
 
Les ganes de fer coses noves i posar-se davant de nous reptes al setembre no es limiten als idiomes o la preparació física i la posada a punt. Ja fa anys que triomfen cursos creatius que abasten des de treballs manuals per realitzar petites obres d’art amb diferents materials com paper maixé, materials reciclats, patchwork o d’altres, molts d’ells relacionats amb la darrera tendència del handmade (fet a mà). I ja a per aquells més agosarats, que s’atreveixen amb l’art en majúscula, sempre trobarem les opcions de cursos d’arts escèniques –des de teatre clàssic fins a teatre musical–, de música, de pintura o d’escultura.
 
Només es tracta de fixar-se un propòsit, remenar entre les moltes ofertes, posar voluntat i… llançar-se amb determinació.

 
CLUB TENNIS PREMIÀ DE MAR – Premià de Mar
Tel. 93 752 39 40 / 607 81 41 26

Iniciem una nova temporada d’hivern amb diferents abonaments per gaudir del pàdel i del tenis amb preus incomparables a la comarca. I amb el setembre també arrenca de nou l’escola de pàdel i de tenis i les classes per adults. A més, podràs fruir del nou menú de tardor del nostre restaurant Tasta’m.
 
 
ACADÈMIA D'IDIOMES ETUDE VICTORIA – Vilassar de Mar
Tel. 93 754 21 40
No perdis l’oportunitat d’aprendre idiomes aquest nou curs. A Etude Victoria oferim cursos d’octubre a juny i, a més, et regalem una classe de conversa gratuïta mensual i voluntària. També organitzem tallers lingüístics un cop al mes, que anunciem a la nostra web i xarxes socials. Volem acompanyar-te en aquest viatge que emprens, el viatge de l’aprenentatge d’un nou idioma, que t’ajudarà a aconseguir les teves fites, tant personals com professionals. Informa-te’n! Aprèn idiomes i comença a volar!
 
 
ESTÍMULS – Vilassar de Mar
Tel. 93 754 18 50
El centre de psicologia, pedagogia i logopèdia Estímuls obre les seves portes el mes de setembre per acollir tots els nens i les seves famílies en el curs 2017-2018 amb la intenció de seguir acollint, orientant i donant suport en l’àmbit de la psicologia, logopèdia i pedagogia. S’oferirà el servei de psicologia infantil, d’adolescents i d’adults, el servei psicopedagògic de reeducació en trastorns d’aprenentatge, que ja s’impartia, i incorporarem en l’equip dos nous professionals que oferiran el servei de reforç escolar i de neuropsicologia.

 
 
L'ATELIER DE CARLOTA – Premià de Mar
Tel. 669 107 732
A L’Atelier de Carlota ensenyem ART, l’art de la concentració, de la paciència, de fer les coses amb amor. És per això que els resultats que traiem de les nostres mans són tan sorprenents. 
Cursos setmanals, tallers puntuals, tallers familiars, extraescolars i celebracions d’aniversaris, dibuix, pintura, treballs manuals, restauració de mobles… Per a totes les edats.

 

 
CASA GERMANIA – Premià de Mar
Tel. 699 069 062
Lo que nos motiva, nos hace más felices. Este es uno de los lemas de nuestra escuela. ¡Aprender inglés o alemán sí puede ser divertido! En Casa Germania trabajamos para que todas las personas experimenten progreso y disfruten de los idiomas con acento nativo desde el primer día. Para ello, aplicamos la gestión de talentos, el aprendizaje por proyectos y la interpretación en nuestra innovadora sala escénica. Profesores, padres y alumnos se involucran compartiendo aficiones, logros, cultura y tradiciones. Hemos creado un espacio luminoso y acogedor para grandes y pequeños, en el que no faltan las sorpresas.
 

 
RUKIMON – Canyamars / Dosrius
Tel. 610 89 99 26
Una granja d’ases de ramaderia extensiva. I què vol dir? Actualment, és una extensió d’un total de 16 ha entre camps i bosc, on els 50 rucs viuen en semillibertat i amb un sistema de rotació en el que van ocupant diferents pastures segons època de l’any. D’aquesta manera, mentre mengen el que creix als camps, ells mateixos adoben la terra amb els propis fems, preparant-la i nodrint-la per a la propera sembrada.
Els rucs no viuen estabulats i s’aixopluguen als coberts quan ho consideren oportú. Com podeu imaginar, és un sistema ben natural, que respecta tant l’entorn com la forma de vida dels animals.
Voleu conèixer-ho de prop? Visiteu-nos!!! Consulteu les opcions a la nostra web.
La natura, els rucs i nosaltres farem que la vostra visita es converteixi en un dia per sempre inoblidable.
Si encara no ho heu provat, ara teniu l’oportunitat. Els rucs diuen que ja us esperen!!!!
 
 
SOUL TRAIN DANCE SCHOOL – Vilassar de Mar

Tel. 609 808 355
SOUL TRAIN Dance School és una escola de ball especialitzada en danses urbanes, hip-hop, DanceHall, Popping, Locking, entre d’altres. Una escola creada perquè gaudeixis ballant i per formar-te com a ballarí, amb el reconegut mètode Hip Hop School. 
Professors acreditats per Irene Pallares, fundadora de la primera escola de hip-hop a España. Oferim altres classes como zumba, salsa, pilates, jazz i més. Per a totes les edats. Nens (a partir de 3 anys) i adults.
Prova una classe gratis! Love, Peace & Soooooouuuuuuuul! 
 

 
THE HUGHES LANGUAGE SERVICE – Vilassar de Mar

Tel. 93 759 13 10
Anglès – Classes amenes, dinàmiques, comunicatives. Professors nadius amb molta experiència ensenyant anglès a tots els nivells, a nens, joves i adults. De principiants als nivells més avançats. Experts en la preparació de tots els exàmens de Cambridge. Clar èmfasi en la comunicació. Progrés garantit –servei personalitzat per reforçar i accelerar l’aprenentatge–. Descomptes per a famílies. 
Per a més informació, veniu a veure’ns. Proves de nivell gratuïtes i sense compromís. 
 

 
JORDI BARROS – Vilassar de Mar

Tel. 93 750 13 25
Classes Particulars Jordi Barros Repàs Tot l’Any és un estudi de repàs de diferents assignatures i de preparació per a exàmens oficials de primària, ESO, batxillerat, selectivitat, cicles formatius de grau mig i superior, proves d’accés de grau i universitat per a majors de 25/45 anys, entre altres opcions. Les classes són individuals i fetes a mida segons les vostres preferències, tant per a nens, com a adolescents o adults. Els horaris són de dilluns a dissabte, al matí, a la tarda i al vespre. 
 

 
HOBBYLOVIN – Vilassar de Dalt
Tel. 93 751 25 00
A Hobbylovin hem ensenyat durant 20 anys la tècnica del patchwork i altres labors a infinitat de persones. Ara podem oferir-vos aquest servei a Vilassar de Dalt, amb un equip de professionals molt preparat. Comencem  les classes al setembre. Vine a veure’ns i gaudeix amb nosaltres.

 
 
DONZENRYU DOJO – Premià de Dalt
Tel. 607 472 545
Comença el curs escolar i haurem d’organitzar les activitats extraescolars dels nostres fills. Les arts marcials són un exercici físic complet, treballem bilateralment, utilitzem totes les extremitats, realitzem exercicis d’estiraments, flexibilitat, força, velocitat i resistència, equilibri i coordinació, i sempre d’una forma lúdica i divertida. Promovem valors mitjançant els quals gestionem les nostres pors, augmentem la nostra autoestima, aprenem el significat de paraules com, compromís, humilitat, respecte, sacrifici, comprensió, enteresa, amistat. Grans companys en l’emocionant aventura del seu desenvolupament i maduresa.

 
 
CLUB PATINATGE ARTÍSTIC PREMIÀ DE MAR  – Premià de Mar
Tel. 629 365 626
El patinatge artístic sobre rodes és un esport que treballa moltes qualitats com l’equilibri, la força, la potència, la flexibilitat i la sensibilitat. Aquí pots gaudir de manera individual, fent parelles o fent festivals i shows amb els teus companys. A més a més, i cada cop més de moda, pots aprofitar l’aprenentatge per anar pel carrer.
 
 
LARCHMONT LANGUAGE SPACE – Cabrils

Tel. 937508772 / 605088242
Oferim cursos d’idiomes per tothom: nens, adolescents i adults.
Mètode innovador: aprendre amb diversió, motivació, activitat i un mínim ús de llibres.
Lunchtime: recollida al cole, menjar + classe i tornada al cole.
Space: espai per a converses en anglès amb horari flexible, il·limitat i preu fix de 35 euros.
Wild Wednesday: conversació especial per a joves els dimecres de 20 a 22 h.
Preparació per als exàmens de Cambridge.
 

 
SENSACIONS BOX – Vilassar de Dalt
Tel. 93 1804899
Sensacions Box és un concepte d’entrenament de qualitat adaptat a les necessitats i exigències de cada persona. A la nostra sala realitzem entrenaments personalitzats o en grups reduïts amb la finalitat principal que el client surti d’aquí veient més a prop el seu objectiu. Això ho aconseguim amb una planificació individualitzada de la mà d’uns professionals qualificats i amb experiència que us ajudaran a superar reptes i a aconseguir objectius. La qualitat és el que ens defineix per sobre de la quantitat. És per aquest motiu que a Sensacions Box també oferim, en diferents horaris, classes reduïdes i personalitzades de ioga, pilates, crosstraining i entrenament funcional. 
 
 
MON PETIT ATELIER – El Masnou
Tel. 93 348 20 91 / 655 917 352
Mon Petit Atelier va néixer fa dos anys i estem especialitzats en l’ensenyament de la llengua francesa per a totes les edats, i ara també fem anglès i alemany. Els grups són reduïts i tenim tots els horaris. Atenció personalitzada amb què tothom troba el que busca: aprendre, refrescar el seu francès, passar una estona distesa en francès… Els nostres alumnes aprenen francès d’una manera seriosa, familiar, divertida i amb la qualitat i rigor que ens caracteritza assolint els objectius d’aprenentatge previstos. 
Aquest any 100% d’aprovats al DELF B1 i B2! Veniu a conèixer-nos!

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.