Pànxing Digital

18, juliol del 2024

Search
Close this search box.

18, juliol del 2024

Nens i joves –

Reactiva’t! Setembre, quan tot està per fer i tot és possible

6346754c9e8ae796c491c83774d4a5d4.jpg

El mes de setembre és el mes de la tornada a la rutina. Tornem a la feina, a l’escola, als extraescolars, als menús organitzats, als horaris estrictes. Tot això pot resultar avorrit i provocar-nos nostàlgia de l’estiu. Però hi podem posar remei. Podem seure tranquil·lament una estona i preguntar-nos què és allò que sempre hem volgut aprendre o com podem millorar la nostra salut. Cuinar plats saludables i saborosos, apuntar-se a fer esport o descobrir l’artista que portem dins pot convertir-se en una aventura gratificant i divertida.

Potser aquest estiu heu anat de viatge i us heu encallat demanant un plat de pasta perquè no sabeu anglès, francès o alemany. Potser heu anat a ballar i us heu quedat a la barra per por a semblar un ànec amb ulls de poll. Potser heu conegut una persona meravellosa a qui li encanta fer esport i no heu pogut seguir el seu ritme. Són situacions que tots hem viscut i que hem volgut canviar. Per què no fer-ho de veritat? No és tan difícil. Només cal proposar-s’ho i buscar l’ajuda necessària. 
 
Tots hem provat d’aprendre anglès posant-nos vídeos d’Internet. No ens enganyem. No funciona. Disposar de bons professors, de classes adequades al nostre nivell i de companys que ens motivin són al·licients imprescindibles per no convertir aquest propòsit en una frustració. Les acadèmies d’idiomes ofereixen un ampli ventall de mètodes i de nivells per aprendre d’acord amb les nostres possibilitats. Els nens i nenes també tenen un espai molt destacat en aquests centres; l’estiu l’han passat a l’aire lliure, jugant i compartint temps amb la família i els amics. Un cop començat el curs, és molt estimulant per a ells tenir l’oportunitat d’anar més enllà i d’aprendre en un espai diferent de l’escola, amb nous companys i propostes acadèmiques innovadores.
 
Un altre repte molt comú a la tardor és la de tenir més cura de la nostra salut: això passa per menjar més sa i per parar més atenció al nostre cos. Si ens sobren uns quilos, voldrem fer un esport que ens permeti baixar de pes. Aquest és un motiu per fer esport, però no és l’únic. Tenir una bona consciència corporal és bàsic per sentir-nos sans. I si escoltem el nostre cos, ens adonarem que no n’hi ha prou amb anar a peu a la feina o amb pujar i baixar escales. Dedicar unes hores a la setmana a treballar els músculs, les articulacions, la coordinació o l’elasticitat ens portarà beneficis corporals però també mentals, tant als adults com als infants.
 
I, finalment, qui no porta un artista dins? Restaurar mobles, fer manualitats, pintar, dibuixar, cantar, tocar un instrument… Qualsevol activitat creativa pot portar-nos a millorar l’autoestima i a descobrir talents que teníem amagats. 
 
Només cal aixecar-se del sofà i pensar que, si ens ho proposem, podem ser la millor versió de nosaltres mateixos.
 
VISERMA – Vilassar de Dalt
Tel. 93 750 89 35
Les aules de cultura de Vilassar de Dalt comencen nou curs amb la voluntat renovada d’apropar la dansa i la música a tothom. 
L’Aula de Dansa celebra aquest curs el 25è aniversari oferint activitats per a infants, adults i joves que van des del ballet, fins al dancefit, la dansa contemporània, el hip-hop o el jazz. 
L’Aula de Música manté l’oferta d’activitats de formació musical com ara el cant coral o el llenguatge musical i d’instruments com el clarinet, el piano, el violí o la lira. 
 
 
ACUA, el centre de psicologia del Maresme – Vilassar de Mar
Tel. 931 992 306
A ACUA Centre de Psicologia oferim teràpia professional i empàtica a nens, adolescents, adults i persones grans.
Els nostres terapeutes són professionals especialitzats que donen resposta a les necessitats específiques de cada pacient.
A ACUA fem servir una metodologia que es basa a situar el pacient al centre del tractament i, mitjançant un diagnòstic previ, crear una estratègia on la teràpia estigui específicament dissenyada al voltant seu. Es destina el professional (psicòleg, psiquiatre, logopeda…) més adient al pacient en funció de les seves necessitats.
 
 
AT ENGLISH – Premià de Dalt
www.atenglish.com
At english torna aquest curs amb classes dinàmiques per a nens i adults.
Situats a Premià de Dalt, tenim classes amb grups reduïts. Treballem amb projectes, treballs manuals i jocs. Els nens de primària aprenen anglès en un ambient natural, relacionant la gramàtica i el  vocabulari amb la història, la ciència, l’art, i la natura.
Seguim els objectius de Cambridge per preparar els exàmens destarters, flyers i movers. 
A l’ESO enfoquem molt les classes en com es parla, millorant la fluïdesa i la pronunciació.
 
 
ESCOLA DE DANSA MADÓ – Vilassar de Mar
http://escoladansamado.com
Classes de tots els estils i per a totes les edats. Tant si vols gaudir del ball com si vols  preparar-te per al món professional, a l’escola trobaràs el teu lloc. En un ambient familiar i amb professors titulats que garanteixen la qualitat de l’ensenyament, a les nostres classes trobaràs un espai per créixer i per gaudir al 100% de la teva passió. Vine a ballar amb nosaltres!
 
 
PRINT I MÉS – Premià de Mar
Tel. 937 512 447
Descompte del 20% en motxilles, 3 x 2 en llibretes i blocs (regalem la de menor import) i més ofertes en agendes i material escolar.
Cartutxos i tòners per a la seva impressora, teclats, ratolins i memòries USB per a PC’s. Material d’oficina i empreses. A més, disposem de catàlegs per encàrrecs. 
Ofertes en pel·lícules DVD i Blu-ray.
 
 
DONZENRYU DOJO – Premià de Dalt
Tel. 607 472 545
Les arts marcials són un exercici físic complet: treballem bilateralment, utilitzem totes les extremitats, realitzem exercicis d’estiraments, flexibilitat, força, velocitat, resistència, equilibri i coordinació, i sempre d’una forma lúdica i divertida. 
Promovem valors, mitjançant els quals gestionem les nostres pors, augmentem la nostra autoestima, aprenem el significat de paraules com compromís, humilitat, respecte, sacrifici, comprensió, enteresa i amistat. Aquests valors són els millors companys que poden tenir els infants en l’emocionant aventura del seu desenvolupament i maduresa.
 
 
THE ENGLISH CLASSROOM – Cabrera de Mar
Tel. 629 064 993
A The English Classroom, els nostres professors d’anglès són especialistes en l’ensenyament. Molts anys de treball constant amb alumnes de totes edats i nivells ens avalen.
Juniors: Per a nens de primària. Grups amb especial èmfasi en la comunicació oral i les bases gramaticals.
Teenagers: Alumnes d’ESO i Batxillerat. Preparació per a exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.
Adults: Tots els nivells, des de Basic fins a l’Advanced. Classes dinàmiques i pràctiques amb situacions diàries a nivell laboral i domèstic.
One to One: Un tipus de curs personalitzat i individual a la mesura de l’alumne. Si mai has pogut parlar anglès, ara ho faràs.
 
 
PATINATGE ARTÍSTIC PREMIÀ DE MAR  – Premià de Mar
Tel. 629 365 626
El patinatge artístic sobre rodes és un esport que treballa moltes qualitats com l’equilibri, la força, la potència, la flexibilitat i la sensibilitat. Aquí pots gaudir de manera individual, fent parelles o fent festivals i shows amb els teus companys. A més a més, i cada cop més de moda, pots aprofitar l’aprenentatge per anar pel carrer.
 
 
CLUB TENNIS PERE DURAN – Premià de Mar
Tel. 93 752 39 40 / 692 23 14 96
Informa’t de les opcions d’abonaments per gaudir del tenis i del pàdel a un club proper, social i familiar.
Amb l’arribada del mes de setembre torna un nou curs de les nostres escoles de tenis i pàdel i classes per adults. 
Inici 12 de setembre.
Escuela de Flamenco Eric Corso e Isi Bautista, classes de Ioga.
Menú de tardor al Bar Restaurant Tasta’m.
 
 
CENTRA’T – Vilassar de Dalt
Tel. 618 720 308
Centra’t en tu. En el teu benestar. El teu cos és l’únic lloc on has de viure. Et proposem un entrenament i el teu temps a la teva mida amb màxima atenció personalitzada: classes individuals, grups reduïts o domicili. Si els teus hàbits i la teva feina et condicionen, si tens dolor o tensions acumulades, la reeducació postural pot ser la clau per sentir-te molt millor. 
Centra’t, dels peus al cap i del cap als peus.
Vine a veure’ns: Pilates, Yoga, Tai-chi, Balance, Estiraments, Defensa personal, Entrenament funcional, Osteopatia, Fisioteràpia, Medicina Tradicional Xinesa (Tuina, Reflexologia, Acupuntura, Auriculoterapia), Quiromassatges, Massatges cranials i facials.
Centra’t, el teu centre de pilates i reeducació postural a Vilassar de Dalt. Carrer Avi Riera 2.
Informa’t sobre el lloguer de sales per a grups: centrat.crp@gmail.com / 618 720 308.
 
 
AULA DE MÚSICA – Vilassar de Mar
www.aulademusica.cat
L’Aula de Música de Vilassar de Mar celebra el present curs el seu 25è aniversari. És un centre de formació musical que compta amb el suport de l’Ajuntament. Ofereix activitats destinades a persones de totes les edats amb l’objectiu de facilitar un espai pel gaudi de la pràctica musical individual i en grup, a través de múltiples instruments, formacions corals i instrumentals. L’Aula compta amb un professorat d’alta qualitat al servei dels seus alumnes i usuaris. 
 
 
L’ATELIER DE CARLOTA – Premià de Mar
Tel. 669 107 732
A L’Atelier de Carlota ensenyem ART, l’art de la concentració, de la paciència, de fer les coses amb amor. És per això que els resultats que traiem de les nostres mans són tan sorprenents. 
Cursos setmanals, tallers puntuals, tallers familiars, extraescolars i celebracions d’aniversaris, dibuix, pintura, treballs manuals, restauració de mobles…
Per a totes les edats.
 
 
LA TEATRAL – El Masnou
www.lateatral.net
Fer teatre, en anglès, es diu play, en francès jouer. Dit així és més fàcil explicar què és això d’apuntar-se a teatre: jugar. Jugar a posar-nos al lloc de l’altre, a veure com sonen, en la nostra veu, coses que no diríem mai, o a enfadar-se molt amb un amic i fer-se una abraçada just després. A riure’s una mica del món i de nosaltres mateixos. Imaginar com seria un món millor, més just i més amable. I provar-ho! Nosaltres ho hem provat i ara no volem deixar de jugar mai…
 
 
THE HUGHES LANGUAGE SERVICE – Vilassar de Mar
Tel. 93 759 13 10
Anglès – Classes amenes, dinàmiques, comunicatives.  30 anys a Vilassar de Mar ens avalen. Professors nadius amb molta experiència ensenyant anglès a tots els nivells:  a nens, joves i adults, des de principiants  fins als nivells més avançats.  Experts en la preparació de tots els  exàmens de Cambridge.  Un clar  èmfasi en la comunicació. Progrés garantit – servei  personalitzat  per reforçar i  accelerar l’aprenentatge –  descomptes per a famílies. Per a més informació veniu a veure’ns. Proves de nivell gratuïtes i sense compromís. També oferim alemany, nivells A1 i A2.
 
 
RUKIMON – Canyamars / Dosrius
Tel. 610 89 99 26
Una granja d’ases de ramaderia extensiva. I què vol dir?
Actualment, és una extensió d’un total de 16 ha entre camps i bosc, on els 50 rucs viuen en semillibertat i amb un sistema de rotació en el que van ocupant diferents pastures segons època de l’any. D’aquesta manera, mentre mengen el que creix als camps, ells mateixos adoben la terra amb els propis fems, preparant-la i nodrint-la per a la propera sembrada.
Els rucs no viuen estabulats i s’aixopluguen als coberts quan ho consideren oportú. Com podeu imaginar, és un sistema ben natural, que respecta tant l’entorn com la forma de vida dels animals.
Voleu conèixer-ho de prop? Visiteu-nos!!! 
Consulteu les opcions a la nostra web.
La natura, els rucs i nosaltres farem que la vostra visita es converteixi en un dia per sempre inoblidable.
Si encara no ho heu provat, ara teniu l’oportunitat. 
Els rucs diuen que ja us esperen!!!!
 
 
AULA ROMA – Vilassar de Mar
www.aularoma.com
Aula Roma és una escola de teràpies manuals a Vilassar de Mar. Ofereix cursos de quiromassatge, reflexologia podal i drenatge limfàtic. Els cursos són avalats per COFENAT i els imparteix Cris Fdez, que pretén ensenyar no només les bases que regeixen aquestes tècniques sinó també tot el que a ella li ha servit i ha desenvolupat en la seva trajectòria laboral.
L’Aula, a més, és un centre de teràpies i coworking d’altres terapeutes. També es lloga la sala, que és de 40 m. 
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.