Pànxing Digital

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Nens i joves –

Tornada al “cole”!

4b52df204ca489046dc3b8e8396cf096.jpg
La llum és més blanca. Els parcs comencen a cobrir-se de fulles seques que amaguen les primeres castanyes. Es fa fosc abans. Els aparadors comencen a ser de llana. Tornen els horaris. Olor de llibres nous, llapis per estrenar, gomes amb les cantonades intactes. Bates amb olor de suavitzant. Agafa una jaqueta que al vespre refresca. 
Tanca la finestra que tinc la pell de gallina. Graelles de programació nova a la ràdio. Les vacances ja són imatges emmagatzemades a l’ordinador, records que revisem de tant en tant per comprovar que el temps es pot aturar, que, durant uns dies, el mòbil  va quedar oblidat sobre la taula, només útil per fixar el blau del mar, el verd de la muntanya. Els infants tenen la pell més bruna, potser alguns necessiten un número més de sabata, s’ha de baixar alguna vora. Els més petits han d’aprendre de nou a retallar, a pintar sense trepitjar la ratlla del dibuix. La vergonya tornarà a ser intensa, només amb els dies s’anirà desfent com un terròs de sucre al cafè. Els més grans han oblidat com pesa la cartera, torna la mandra, la son, els nervis, però també l’emoció del retrobament, la curiositat per les novetats que pot portar un nou curs. I això que encara no saben que, quan faci anys que treballen, sentiran nostàlgia del temps a l’escola, dels dies  d’aprenentatge, de les converses secretes. Setembre pot ser un mes àrid, però també ens porta olor de net i colors de xocolata. Tot comença de nou. Per sort.
 
Pànxing Maresme us vol fer la tornada a l’escola una mica més fàcil. Per això, us oferim opcions per triar extraescolars, nou material i roba de tardor i hivern. Esperem que, en les següents pàgines, trobeu tot el que necessiteu per deixar enrere l’estiu sense recança i per començar el curs amb bon peu.
 
THE ENGLISH CORNER – Vilassar de Mar i Mataró
Tel. 93 754 21 84 / 936 258 182
The English Corner és la teva Escola d’Idiomes!
Malgrat que els nostres cursos estan destinats a tots els nivells i totes les edats, estem especialitzats en classes per a nens a partir dels 3 anys. El nostre sistema d’ensenyament ofereix una immersió total en l’idioma i els nostres cursos emfatitzen la fonètica i l’entonació per poder entendre i ser entès a l’hora d’utilitzar-lo.
Les nostres aules estan dotades de pantalles interactives per fer més àgil l’aprenentatge, ja que alternem la gramàtica amb el visionat de vídeos, exercicis pràctics, jocs, cançons…
A més, ara també anem a buscar els vostres fills al cole al migdia i així, després de dinar amb els companys, aprenen anglès aprofitant aquest temps i deixant lliure la tarda per fer altres activitats.
Els nostres professors tenen anys d’experiència dins i fora d’Espanya, amb una metodologia d’ensenyament que prové de l’experiència obtinguda després de molts anys en una escola irlandesa avalada pel departament d’Educació d’aquell país.
Celebrem que ja tenim més de 20 anys d’experiència en l’ensenyament d’anglès com a llengua estrangera!
 
 
LARCHMONT – Cabrils
Tel. 93 750 87 72 / 605 088 242
Oferim cursos d’idiomes per a tothom: nens, adolescents i adults.
• Mètode innovador: aprendre amb diversió, motivació, activitat i un mínim ús de llibres.
• Lunchtime: recollida al cole, menjar + classe i tornada al cole.
• Space: espai per a converses en anglès amb horari flexible, il·limitat i preu fix de 35 euros.
• Dijous tarda sessió de conversa especial per a joves.
• Cambridge EXPRESS course.
 
 
ACADÈMIA D’ALELLA – Alella
Tel. 935551711
Aprèn alemany i anglès sense sortir d’Alella!
L’Acadèmia Alella, amb l’experiència adquirida durant anys, ha aconseguit una gran trajectòria on la professionalitat, la qualitat i la serietat en l’ensenyament de l’idioma són elements prioritaris.
Hem vist créixer molts dels nostres alumnes i hem pogut comprovar que es desenvolupen perfectament en anglès i alemany en l’actualitat gràcies a la preparació dels nostres cursos de grups molt reduïts, els millors professors i la nostra metodologia.
PROFESSORS NADIUS I BILINGÜES
QUALITAT I EXPERIÈNCIA AMB MILLORA CONTÍNUA I MOTIVACIÓ
CENTRE PREPARADOR EXÀMENS OFICIALS CAMBRIDGE, GOETHE, TOEFL
GRUPS MOLT REDUÏTS
SEGUIMENT PERSONALITZAT 
MÈTODES AUDIOVISUALS
 
Classes d’alemany impartides per professors nadius. 
Aprendre alemany està de moda, ja que es tracta d’una llengua cada vegada més utilitzada en l’àmbit professional. Si vols estudiar alemany sense sortir d´Alella, t’ho posem molt fàcil: a l’Acadèmia Alella estem a  la teva disposició. 
Pots començar avui mateix, contacta’ns ràpidament: info@academiaalella.com.
 
 
PRINT I MÉS – Premià de Mar
Tel. 937 512 447
Descompte del 20% en motxilles, 3 x 2 en llibretes i blocs (regalem la de menor import) i més ofertes en agendes i material escolar.
Cartutxos i tòners per a la seva impressora, teclats, ratolins i memòries USB per a PC’s. Material d’oficina i empreses. A més, disposem de catàlegs per encàrrecs. 
Ofertes en pel·lícules DVD i Blu-ray.
 
 
DONZENRYU DOJO – Premià de Dalt
Tel. 607 472 545
Les arts marcials són un exercici físic complet: treballem bilateralment, utilitzem totes les extremitats, realitzem exercicis d’estiraments, flexibilitat, força, velocitat, resistència, equilibri i coordinació, i sempre d’una forma lúdica i divertida. 
Promovem valors, mitjançant els quals gestionem les nostres pors, augmentem la nostra autoestima, aprenem el significat de paraules com compromís, humilitat, respecte, sacrifici, comprensió, enteresa i amistat. Aquests valors són els millors companys que 
poden tenir els infants en l’emocionant aventura del seu desenvolupament i maduresa.
 
 
THE HUGHES LANGUAGE SERVICE – Vilassar de Mar
Tel. 93 759 13 10
Anglès – Classes amenes i dinàmiques, 100% en anglès amb professors nadius amb molta experiència, per a nens de 5 a 12 anys, joves i adults.  30 anys a Vilassar de Mar ens avalen. Material didàctic i audiovisual adequat al nivell dels alumnes. Un clar èmfasi en la comunicació. Progrés garantit – servei personalitzat per reforçar i accelerar l’aprenentatge – Centre oficial de preparació exàmens de “Cambridge” – Examens per a nens – joves – adults. 
Proves de nivell gratuïtes i sense compromís.
Descomptes per a famílies.
 
 
EL RATOLÍ TRAPELLA – Premià de Mar
Tel. 652 939 860
Si la teva filla o el teu fill volen dibuixar, pintar, modelar, fer collages o d’altres activitats en les quals el fil conductor és l’art, el centre El Ratolí Trapella, a Premià de Mar, és el lloc adequat on poden desenvolupar la seva creativitat amb diferents tècniques artístiques, així com incentivar la seva expressió individual. El centre també proposa tallers per treballar les emocions a través dels contes infantils, així com consulta d’art-teràpia per a nens.
 
 
CLUB TENNIS PERE DURAN – Premià de Mar
Tel. 93 752 39 40
Informa’t de les opcions d’abonaments per gaudir del tenis i del pàdel a un club proper, social i familiar.
Amb l’arribada del mes de setembre torna un nou curs de les nostres escoles de tenis i pàdel i classes per adults. 
Inici 12 de setembre.
Escuela de Flamenco Eric Corso e Isi Bautista, Classes de Ioga.
Menú de tardor al Bar Restaurant Tasta’m.
 
 
PATINATGE ARTÍSTIC PREMIÀ – Premià de Mar
Tel. 629 365 626
El patinatge artístic sobre rodes és un esport que treballa moltes qualitats com l’equilibri, la força, la potència, la flexibilitat i la sensibilitat. Aquí pots gaudir de manera individual, fent parelles o fent festivals i shows amb els teus companys. A més a més, i cada cop més de moda, pots aprofitar l’aprenentatge per anar pel carrer.
 
 
CILF. Centre integral de logopèdia i fonoaudiologia –  Vilassar de Mar
Tel. 937 506 595 // 696 237 000
CILF és un centre integral dedicat a la salut i l’educació, amb qualitat en els serveis i un tracte molt personalitzat. Utilitza tecnologia d’última generació. Especialitzat en logopèdia i fonoaudiologia, també compta amb els serveis de psicopedagogia, psicologia, neuropsicologia, fisioteràpia, nutrició, psicomotricitat, ioga infantil, aula de reforç i reeducacions. Es realitzen diagnòstics i tractaments de nens i adults.
 
 
SOUL TRAIN DANCE SCHOOL – Vilassar de Mar
Tel. 609 808 355
SOUL TRAIN  Dance School (escola de ball a Vilassar de Mar), compleix un any. 
Moltes gràcies pel vostre suport! Ha estat un any molt emocionant! 
Aquest curs 2019-2020 afegim classes noves. 
Hip-hop, jazz, dancehall, swing, salsa, country, clàssic, sexy style, funk styles, balls de saló, bachata, pilates i més. 
 
Per a nens, joves i adults. Vine a provar una classe gratuïta. 
Love, Peace and Souuuul Traiiiiinnnnn!!!!!!
 
 
SENSACIONS – Vilassar de Dalt
Tel. 93 180 48 99 
A Sensacions apostem fort pels més petits de la casa i per això treballem perquè les nostres extraescolars siguin la millor opció per a ells. Enguany, a part de l’atletisme, el trail i l’escalada, incorporem la BTT. En tots 4 esports hi fomentem molts valors, a part dels merament esportius.
 
 
L’ATELIER DE CARLOTA – Premià de Mar
Tel. 669 107 732
A L’Atelier de Carlota ensenyem ART, l’art de la concentració, de la paciència, de fer les coses amb amor. És per això que els resultats que traiem de les nostres mans són tan sorprenents. 
Cursos setmanals, tallers puntuals, tallers familiars, extraescolars i celebracions d’aniversaris, dibuix, pintura, treballs manuals, restauració de mobles… Per a totes les edats.
 
 
7 CIÈNCIES – Vilassar de Dalt
Tel. 629 934 217
Estudiar bé és una feina llarga i difícil. Cal saber organitzar-nos per tal de no desanimar-se davant del primer entrebanc que se’ns presenti. 
El 7 Ciències disposa d’una Aula d’Estudi per a tots aquells estudiants que volen realitzar les seves tasques, resoldre dubtes, preparar un examen, consolidar i/o reforçar els continguts assolits.
L’aula està dirigida per un docent, especialitzat en suports a l’estudi, que realitza un seguiment individualitzat a cadascun dels alumnes i, dissenya el pla d’estudi més adient per a cada cas. 
 
 
MASNOU BALLET – El Masnou
Tel. 678 917 570
Donem la benvinguda al nou curs amb el nostre trasllat a un millor  espai  al centre del Masnou (BCN), situat al carrer Jaume I, 5-7.
Aquest nou espai, on comptarem amb dues aules de 140 i  70 metres quadrats totalment equipades i amb llum natural, ens permetrà oferir un ventall molt més ampli de classes i nivells.
L’escola de dansa Masnou Ballet és una escola dedicada plenament a la docència i a la difusió de la dansa. Tenim com a objectiu oferir un ensenyament de qualitat, potenciar valors de la dansa com ara l’esforç, la disciplina, l’autoestima, la responsabilitat  i la superació personal.  Tot això en un bon ambient on el més important és el respecte i el benestar.
 L’escola ofereix classes per a totes les edats i nivells. Classes a nivell amateur o preprofessional. En ambdós nivells de formació es treballa ballet clàssic, contemporani, caràcter, pràctica escènica, puntes, variacions, concursos i preparació pels exàmens de la Royal Academy of Dance (Londres).
La Mireia i el seu equip posen a la vostra disposició un ampli espai al centre de la localitat del Masnou on podreu prendre consciència del treball corporal a mans de mestres qualificats i amb trajectòria docent, acadèmica i artística.
 
Inscripcions a: dansa@masnouballet.cat
Recepció de l’escola de 17 h a 19 h (a partir del 2 de setembre)
www.masnouballet.cat
 
 
CENTRE DE PSICOLOGIA I LOGOPÈDIA CABRERA – Cabrera de Mar
Tel. 93 754 22 29 
Ser pares no és fàcil, ben al contrari. És una de les tasques més difícils i de més responsabilitat que podem tenir a la nostra vida. Al Centre de Psicologia i Logopèdia Cabrera, treballem per ajudar, orientar i intervenir en les dificultats que poden sorgir i que presenten els fills. Treballem en l’àmbit escolar i clínic, relacions, vincles, estils educatius, conductes, actituds i emocions. Fem teràpia infantil, per a joves, adults i famílies.
També ens hem especialitzat en trastorns del llenguatge, dificultats escolars, reforç escolar, tècniques d’estudi i orientació escolar.
El nostre treball és personalitzat i especialitzat, i som professionals amb una àmplia experiència.
 
 
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.