Pànxing Digital

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Nens i joves –

Tornem al col·legi!

2ce1df826fa61881965ef5e99ec8d0ef.jpg

Sí, sí, tornem! Tots tornem, perquè la tornada al cole és per a tots els membres de la família. Ha arribat el moment de deixar les xancletes i el banyador, d’oblidar-se del desgavell d’horaris, de posar ordre i concert en els àpats… perquè, després de quasi tres mesos de desordre, la tornada al cole vol dir tornar a l’ordre, a les rutines, als horaris… A partir del 12 de setembre, o del 14 per a alguns alumnes de Secundària i de Cicle, els horaris escolars marcaran els ritmes de la majoria de llars catalanes i l’ordre serà la rutina del llarg hivern.

Punt final a les vacances d’estiu, cal posar-se les piles per iniciar un nou curs escolar. Les caretes de desencís i d’avorriment de les criatures, davant l’imminent començament de curs i del final d’una època de llibertat, contrastarà amb les de molts pares que ja no saben com organitzar-se després de tres mesos de vacances escolars. Les classes aviat es tornaran a omplir de criatures, i no tan criatures, amb més o menys ganes d’estudiar però amb moltes ganes de retrobar amics, coneguts i fins i tot algun mestre. Les cases es retrobaran amb els deures, la quadratura d’horaris, les corredisses de bon matí, les presses, els esmorzars engolits a córrer cuita, els deures a la tarda, l’estudi per als exàmens, el repàs de les lliçons i les rutines de les extraescolars.
 
Però, abans que arribi el 12 de setembre, tret de sortida oficial per a la tornada a la “normalitat” hivernal aquest 2017, caldrà preparar-se bé. Una bona idea és fer una llista de tot el que farà falta; a banda dels llibres, marcats per cada centre, s’haurà de preparar tot el material escolar: llibretes, carpetes, colors i bolígrafs, regles, compassos i cartabons, motxilles… Però no només això, molts necessitaran roba nova, a més d’uniformes i bates per als més petits, les estirades de l’estiu hauran deixat inservible la roba de la temporada anterior. Així, caldrà encetar una nova llista que inclogui pantalons, jerseis, faldilles, peces d’abric, que a més hauran de seguir les noves tendències de la temporada.
 
I, un cop cobert tot el material necessari per iniciar el curs, arribarà el moment de fer front a una qüestió fonamental: la quadratura dels horaris de les criatures amb l’horari laboral de molts pares. Afortunadament, l’oferta d’extraescolars és inabastable; activitats perfectes per ajudar a la tan complicada conciliació família/treball i, a la vegada, perquè els nens descobreixin les seves passions. Donada la gran oferta actual, les dues premisses bàsiques seran deixar triar a la criatura i evitar sobrecarregar-la d’activitats.
 
De l’anglès com a extraescolar estrella, més per imperatiu familiar que per elecció pròpia, passant per les acadèmies de reforç escolar, a activitats esportives extenses com el futbol, el patinatge o l’atletisme, o activitats artístiques com la pintura o les arts escèniques. Tot un món per investigar, amb la companyia de l’infant, per poder tenir una temporada d’allò més plàcida.
 
Per començar a fer boca (o llistes!!!), des del Pànxing us oferim unes quantes pistes!!
 
ÀREA D’ESTUDI – Premià de Mar
Tel. 93 751 49 80 – 646 88 30 76
La nostra tasca és el reforç escolar als alumnes de Primària, ESO i Batxillerat que necessiten la nostra ajuda o volen millorar el seu rendiment.
La nostra intenció és ensenyar un mètode d’estudi, aprendre a fer les tasques que més els costen i fer la feina amb algú que els guiï i ajudi. 
Les nostres classes poden ser individuals o en grups reduïts; d’aquesta manera, es garanteix una ajuda personalitzada.
 
 
7 CIÈNCIES – Vilassar de Dalt
Tel. 629 934 217
El 7Ciències neix com a resposta a la necessitat d’aprendre mitjançant metodologies alternatives i complementàries a l’ensenyament reglat o tradicional: “Learning by doing”. Combinem la docència ordinària amb noves metodologies com l’aprenentatge per projectes, la utilització de la tecnologia i la creativitat.
La nostra missió és fomentar i desenvolupar les competències necessàries per assolir satisfactòriament els objectius proposats en cadascuna de les àrees. 
 
 
AT ENGLISH – Premià de Dalt
Tel. 695 966 014 o 93 141 70 95
Som un centre nou i diferent a Premià de Dalt. A més d’extraescolars, tenim classes de conversa per a adults amb un club de lectura en anglès.
Tenim classes de ioga per a adults i nens, tallers de Lego i una classe nova cada dissabte de treballs manuals amb professors titulats i amb experiència.
Si vols gaudir utilitzant l’anglès en un ambient més natural i holístic, visita la nostra pàgina de Facebook i segueix-nos. 
 
 
CENTRE DE PSICOLOGIA I LOGOPÈDIA CABRERA – Cabrera de Mar
Tel. 93 754 22 29 // 628 44 77 29
En iniciar el nou curs, el Centre de Psicologia i Logopèdia Cabrera obre les seves portes per oferir els serveis professionals a les famílies que ho puguin necessitar, per tal de poder prevenir, ajudar, tractar i assessorar en els diferents problemes que puguin anant sortint.
L’experiència i la capacitació professional, juntament amb la formació continuada i la motivació, són les eines i els instruments que fem servir per desenvolupar el nostre treball.
 
 
CILF. Centre integral de logopèdia i fonoaudiologia –  Vilassar de Mar
Tel. 937 506 595 // 696 237 000
CILF és un centre integral dedicat a la salut i l’educació, amb qualitat en els serveis i un tracte molt personalitzat. Utilitza tecnologia d’última generació. Especialitzat en logopèdia i fonoaudiologia, també compta amb els serveis de psicopedagogia, psicologia, neuropsicologia, fisioteràpia, nutrició, psicomotricitat, ioga infantil, aula de reforç i reeducacions. Es realitzen diagnòstics i tractaments de nens i adults.
 
 
CHIC’S – Vilassar de Dalt
Tel. 93 753 89 73
Aquest setembre fa quatre anys que ens vàrem endinsar en aquesta aventura d’obrir Chic’s, una botiga pensada per als nens, i no tan nens, de la casa. A la botiga podreu trobar des de roba per a nadons fins a talles juvenils, amb noves col·leccions cada setmana. A Chic’s també trobareu petits racons per fer-vos amb aquell regal perfecte per a cada ocasió.
Ja hem començat a rebre la nova col·lecció de tardor. Vine i comença l’escola a l’última moda.
 
 
CLUB PATINATGE ARTÍSTIC PREMIÀ DE MAR  – Premià de Mar
Tel. 629 365 626
El patinatge artístic sobre rodes és un esport que treballa moltes qualitats com l’equilibri, la força, la potència, la flexibilitat i la sensibilitat. Aquí pots gaudir de manera individual, fent parelles o fent festivals i shows amb els teus companys. A més a més, i cada cop més de moda, pots aprofitar l’aprenentatge per anar pel carrer.
 
 
EL RATOLÍ TRAPELLA – Premià de Mar
Tel. 93 752 33 87 // 652 939 860
El centre El Ratolí Trapella ofereix activitats per a nens en les quals l’art és el fil conductor. Un espai obert a la creació en què el nen pugui expressar-se, divertir-se, desenvolupar la creativitat i la intel·ligència emocional a través de l’expressió artística i el joc. A setembre iniciarem un taller per a nens de 3 a 6 anys: “Viaje al corazón de los cuentos”.
 
 
ESTÍMULS – Vilassar de Mar
Tel. 3 754 18 50
El centre de psicologia, pedagogia i logopèdia Estímuls obre les seves portes el mes de setembre per acollir tots els nens i les seves famílies en el curs 2017-2018 amb la intenció de seguir acollint, orientant i donant suport en l’àmbit de la psicologia, logopèdia i pedagogia. S’oferirà el servei de psicologia infantil, d’adolescents i d’adults, el servei psicopedagògic de reeducació en trastorns d’aprenentatge, que ja s’impartia, i incorporarem en l’equip dos nous professionals que oferiran el servei de reforç escolar i de neuropsicologia.
 
 
L’ATELIER DE CARLOTA – Premià de Mar
Tel. 669 107 732
En L’Atelier de Carlota ensenyem ART, l’art de la concentració, de la paciència, de fer les coses amb amor. És per això que els resultats que traiem de les nostres mans són tan sorprenents. 
Cursos setmanals, tallers puntuals, tallers familiars, extraescolars i celebracions d’aniversaris, dibuix, pintura, treballs manuals, restauració de mobles… Per a totes les edats.
 
 
 
TALENTS – Vilassar de Dalt
Tel. 93 638 54 95 // 692 697 814
El Centre Talents és una acadèmia d’estudis que ofereix atenció personalitzada a tots els seus alumnes, amb mestres especialistes en totes les matèries.
Oferim classes individualitzades i grupals per a alumnes de 3 a 99 anys, de llengua catalana, llengua castellana, llengua anglesa, matemàtiques, història, ciències, física i química, robòtica… aquest any també oferim classes d’alemany.
 
 
KIDS & US  –  Arenys de Mar
Tel. 93 795 80 87
Amb el mètode “Natural English” de Kids&Us, els infants a partir d’un any aprenen l’anglès de la manera més similar a com aprenem el nostre idioma. Aquesta metodologia única es basa en el procés natural i espontani d’aprenentatge de la llengua materna, un procés que té un ordre determinat i que se segueix a les classes: escoltar, comprendre el que escoltem, verbalitzar-ho i, per últim i al cap d’uns quants anys, llegir i escriure.
 
 
THE ENGLISH CORNER – Vilassar de Mar
Tel. 93 754 21 84
The English Corner està avalat pels alts resultats en l’aprenentatge i èxit dels seus alumnes. Oferim cursos d’anglès per a tots els nivells. Espanyol per a estrangers i alemany. Any escolar a l’estranger. Professors qualificats i experiència internacional. 
Novetat: curs de fonètica anglesa a partir de setembre. Apunta-t’hi!
 
 
LARCHMONT LANGUAGE CENTER – Cabrils
Tel. 93 750 87 72 // 605 088 242
Oferim cursos d’idiomes per tothom: nens, adolescents i adults.
Mètode innovador: aprendre amb diversió, motivació, activitat i un mínim ús de llibres.
Lunchtime: recollida al cole, menjar + classe i tornada al cole.
Space: espai per a converses en anglès amb horari flexible, il·limitat i preu fix de 35 euros.
Wild Wednesday: conversació especial per a joves els dimecres de 20 a 22h.
Preparació per als exàmens de Cambridge.
 
 
COLORS – Premià de Mar
Tel. 93 853 53 17
A la botiga COLORS podràs trobar calçat i roba infantil des de la talla 0 fins 4 anys. I en calçat des de la talla 16 fins la 40. Descomptes tot l’any per a famílies nombroses.
Al setembre tenim calçat escolar.
 
TRANSWORDS – Premià de Mar i de Dalt
Tel. 93 752 57 04 (Premià de Mar) // 93 752 26 79 (Premià de Dalt)
A Trans Words Idiomas som conscients de la importància que té la motivació de l’alumne per a un bon aprenentatge. Per això comptem amb professors implicats i qualificats que fomenten la participació, utilitzant les millors eines pedagògiques. A la base de la nostra filosofia d’ensenyament es troba una gran il·lusió que ens mou per transmetre la nostra passió per les llengües.
 
 
THE HUGHES LANGUAGE SERVICE – Vilassar de Mar
Tel. 93 759 13 10
Anglès – Classes amenes i dinàmiques, 100% en anglès amb professors nadius per a nens de 5 a 12 anys, joves i adults. Material didàctic i audiovisual adequat al nivell dels alumnes. Un clar èmfasi en la comunicació. Progrés garantit – servei personalitzat per reforçar i accelerar l’aprenentatge – descomptes per a famílies.
 
 
SENSACIONS – Vilassar de Dalt
Tel. 93 180 48 33 // 675 533 569
A Sensacions apostem fort pels més petits de la casa i per això treballem perquè les nostres extraescolars siguin la millor opció per a ells. Enguany, a part de l’atletisme i el trail, incorporem l’escalada. Tots tres esports on fomentem molts valors a part dels merament esportius.
 
 
 
 
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.