Pànxing Digital

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Nens i joves –

Triar escola, el moment de la veritat

68fe62d3ba13150344af7fcbd5be6891.jpg
Triar l’escola dels fills no és mai un moment fàcil, molts cops es converteix en un repte en la carrera per trobar la millor escola, la més idònia per a cada nen, la que està més a prop, la que presenta el millor mètode, etc. Sigui per iniciar l’escolarització, per canviar de centre o per iniciar nous estudis sempre és difícil, però malgrat  els dubtes, les pors, les indecisions…. caldrà prendre la decisió.

Entre febrer i març arribarà el gran moment. Ja no espot dilatar més i s’ha de triar. Ja no valen dubtes ni indecisions, els nens han d’anar a escola al setembre i cal decidir. Alguns pares es fixaran en les instal·lacions, altres en el projecte educatiu dels centres, altres es refiaran de l’equip docent, alguns triaran perquè confiaran en el que els hi hagi explicat el germà, la cunyada o a la veïna, segons l’experiència de cadascun. Tothom té les seves eines per fer la tria, els seus motius i les seves preferències.
 
Però no hi ha dubte que la millor eina per a triar és aprofitar les xerrades informatives i les jornades de portes obertes que ofereixen la majoria de les escoles. Són actes que permeten als pares recórrer totes les instal·lacions, parlar amb molts dels docents, escoltar les explicacions sobre el projecte educatiu de boca de l’equip directiu, molts cops intercanviar punts de vista amb membres de l’AMPA i, fins i tot, en alguns centres de secundària poder parlar amb alumnes que ajuden a les visites per copsar un altre punt de vista.

 
 
Caldrà aprofitar aquesta oportunitat que ofereixen els centres i confiar en el propi criteri per fer la difícil elecció. Alguns dels centres educatius de Maresme, els més matiners, han volgut obrir les seves portes als lectors del Pànxing, i al març… més:
 

Col·legi Badalonès (Badalona)  

El Col·legi Badalonès és una escola privada-concertada amb més de 120 anys d’experiència docent.  Proposem una educació i una formació de qualitat, des d’infantil fins a secundària post obligatòria, on l’alumne és el centre del seu aprenentatge.
La nostra oferta en estudis post obligatoris:
– Batxillerat Científic, Tecnològic, d’Humanitats i Ciències Socials.
– CFGM de Gestió Administrativa.
– CFGS d’Administració i Finances.
– Doble titulació CFGS d’Administració i Finances i Comerç Internacional.
– CFGS d’Administració i Finances amb especialitat en assegurances FP DUAL.

 
 
Badalona
C/ dels arbres, 17
Tel. 93 389 57 16
www.badalones.com

 

La Immaculada: Aprenentatge km 0 (Vilassar de Dalt  

Som una escola on acompanyem cada infant respectant el seu procés maduratiu per ajudar-lo a desenvolupar el seu talent personal. Ens centrem en la vida del poble i en allò que tenim més proper per trobar nous contextos generadors d’aprenentatge. Així neix el concepte d’Aprenentatge km 0, que ens serveix, a grans i petits, per establir lligams amb els altres, posar en valor les relacions humanes, enfortir el nostre teixit social, prendre consciència de comunitat i, sobretot, aprendre significativament i créixer com a persones.
 
 
Vilassar de Dalt  
C/ Àngela Perera, 4
Tel. 93 753 29 58
Portes obertes: dissabte 3 de març a partir de les 10.30h.
www.lanovaimmaculada.cat

 

Escola Francesc Macià (Vilassar de Dalt)  

Benvolgudes famílies, esteu convidades a venir a les portes obertes de l’Escola Francesc Macià de Vilassar de Dalt el pròxim dia 17 de febrer a partir de les 10 del matí. Podreu gaudir de les instal·lacions, materials, espais i diverses xerrades que estan organitzades per explicar els nostres projectes i el funcionament de l’escola. Una escola oberta a tothom, plural, respectuosa amb la diversitat, el ritme i les necessitats de cada infant. Us hi esperem!

 
 
Vilassar de Dalt  
C/ Pius XII, 22-26 
Tel. 93 753 98 48
Portes obertes: 17 de febrer.
www.escolafmacia.cat
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.