Pànxing Digital

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Nens i joves –

Un any més al juliol i agost… Bibliollac

954882f62243d5d5e14df60ee84c324b.jpg
Un estiu més, durant els mesos de juliol i agost, la Biblioteca Comtat de Cerdanya posa en marxa el seu servei de Bibliollac, servi que funciona des del passat 1 de juliol. L’objectiu del Bibliollac és poder gaudir de la lectura i la natura en un entorn tranquil i emblemàtic com és el llac de Puigcerdà.
Així fins el 31 d’agost, de dimarts a diumenge, l’espai més emblemàtic de Puigcerdà, un entorn agradable i natural, un espai de passeig i de jocs integrat a la vila, com és l’estany, es converteix en l’entorn idoni per gaudir de la lectura a l’aire lliure. 
 
El Bibliollac és simplement una extensió de la biblioteca, un entorn de lectura informal, un espai de trobada al voltant dels llibres, una introducció lúdica a la lectura pels petits i una opció de lleure pels grans.
 
Ubicat a una caseta de fusta a l’entrada del Parc Schierbeck, al costat de l’estany per la banda de les escoles, es pot disposar dels seus serveis de dimarts a diumenge, d’11 a 13h i de 16 a 20h els dies laborables i d’11 a 14h i de 16 a 20h els caps de setmana i els festius.
 
 
El Bibliollac posa a disposició dels seus visitants diaris, revistes, llibres, contes, còmics, novel•les, en un espai amb bancs, taules i cadires per gaudir d’una lectura còmoda, encara que també es pot fer estirats a la gespa.
 
Tothom, puigcerdanesos, cerdans, estiuejants, turistes, grans i petits, locals i visitants, està convidat a visitar-lo i gaudir dels seus serveis.
 
El Bibliollac ofereix també un programa d’activitats infantils que durant el mes d’agost seran els dies 5 i 19  a les 11.30h.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.