Pànxing Digital

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Nens i joves –

Un univers de casals d’estiu a les vostres mans

040929985887bfa1c73d5df0675434d9.jpg

Durant el mes de maig, davant l’imminent final del curs escolar, moltes famílies comencen a plantejar-se què fer amb les criatures davant de tres mesos de vacances, i dels curts períodes vacacionals dels pares. Equilibris i repartiment de torns part per intentar cobrir el màxim de temps possible, davant de la situació, l’opció dels casals, amb un ampli ventall cada any, es presenta com la salvació de moltes famílies.  

Afortunadament, cada any l’oferta de casals, tallers i colònies creix en quantitat i en qualitat i les criatures i les famílies poden triar i remenar abans de decidir-se per una activitat en concret.
 
Casals esportius, casals artístics, casals d’idiomes i tallers científics, colònies a la comarca o a l’estranger. Opcions públiques, organitzades per ajuntaments, o opcions privades a càrrec d’ empreses de lleure, de clubs esportius, d’acadèmies d’idiomes… L’oferta és ingent i molt recomanable perquè tres mesos donen per molt i el fet de tenir un petit període d’aquestes llargues vacances dedicat a aprendre coses noves, a introduir-se en noves activitats, a sortir de casa on exercir un certa autonomia i fer noves amistats no deixarà mai de ser una experiència positiva i enriquidora per les criatures de qualsevol edat.
 
Des de Pànxing Tot Cerdanya volem oferir una selecció de casals i de colònies de la comarca perquè els més menuts gaudeixin de l’estiu sense temps per avorrir-se.
 
 
Colònies Estiu Pyrene. Guils-Fontanera
www.coloniesestiupyrene.com – 659 64 27 945
De 7 a 18 anys. 
Les colònies Estiu Pyrene són campaments per viure les muntanyes en llibertat, amb experiències úniques i intenses, perquè sabem que allò que aprenem a la natura no ho perdem mai i enriqueix de manera genuïna la nostra vida.
5 torns de 7 dies.
 
English Summer SA. Un estiu en anglès! 
reservas@englishsummer.com – 902 15 30 49
De 8 a 17 anys.
Colònies d’estiu al Campus Cerdanya que combinen 4 hores diàries d’anglès amb professors natius i un programa de multiactivitats varies i piscina per les tardes. A més a més, cada nit una festa temàtica diferent! Els monitors treballaran perquè els alumnes utilitzin l’anglès d’una manera espontània i natural a través de diverses activitats d’oci i esportives. Learn English having fun!
Opció residencial o no residencial (places limitades) de 14 o 7 dies, del 25 de juny al 8 de juliol. 
 
Saltaestiu és Cool
Puigcerdà
www.saltastiuescool.com – 678 40 49 47 • 647 29 00 77
De 3 a 10 anys.
Dansa, Anglès, Natura, Piscina i Craft, diverteix-te amb Saltastiu és Cool, un juliol amb 90 hores d’activitats ben creatives. Lingo i Dansart s’uneixen per oferir-te una opció ben diferent. Grups reduïts de 3 a 10 anys.
Aquest estiu aprenentatge i diversió 2×1 a prop de casa.
 
 
Ensenyament Dolcet. Aprendre pot ser divertit! 
Puigcerdà
info@ensenyamentdolcet.cat – 972 88 06 69
Ensenyament Dolcet  és un centre d’ensenyament  privat dedicat a la formació de nens, joves i adults que ofereix un servei  personalitzat (en grups reduïts o particulars)  en aquelles assignatures, idiomes o àrees que cada alumne necessita millorar. També oferim preparació per als exàmens oficials de francès, anglès i alemany, i comptem amb un servei de teràpia visual, psicopedagogia i logopèdia.  
 
Tambalí
Alp
tallerseducatius@gmail.com – 626 11 46 32
A partir de 4 mesos
Des del 22 de juny al 17 de setembre, activitats d’estiu per a tots els infants. Ens dividim en diferents grups segons l’edat, els nadons i els menors de tres anys tenen un espai reservat i realitzen activitats diferents dels més grans.
Les activitats són variades: sortides caminant o en bicicleta, tallers de cuina, de ciència, de reciclatge, etc. Jocs en anglès, cooperatius, esportius… Una sortida setmanal a diferents punts de la comarca .Piscina i, a finals d’agost, colònies.
Espai obert també tots els caps de setmana i durant totes les festes escolars. A més classes de reforç escolar i d’anglès per a tots aquells que ho necessitin (infants, adolescents o adults).
 
Sunrise Basketball Camp
www.sunrisebasketballcamp.com
De 7 a 15 anys.
Aquest serà el primer any del Sunrise Basketball Camp a la Cerdanya. Un campus per fer gaudir a la canalla i millorar el seu nivell d’anglès i de bàsquet. Els entrenadors seran tots anglesos i actualment estan jugant i entrenant a la WBBL. (Primera divisió anglesa femenina). A part del bàsquet, el campus es complementarà amb altres activitats lúdiques com jocs de nit, activitats en anglès, ràfting i equitació… sempre fomentant la convivència entre els participants.
1er torn: 16 -23 de juliol
2on torn: 23-30 juliol
 
Txell Aventura
www.txellaventura.com –  679 67 02 91
De 3 a 12 anys.
Empresa familiar. Casals d’Estiu per a infants, horari de matins (4 hores).
Aquest estiu la novetat és “Viu l’estiu al Casal de l’Aeròdrom”, horari de matins o matins i tardes amb possibilitat de dinar.
Torna el Casal d’Estiu de La Molina amb horari de matins.
Si busqueu un estiu diferent… jugant, divertit, fent nous amics, amb piscina, excursions, natura, bici… truqueu a la Txell que us informarà de tot el que es pot fer en un dels Casals d’Estiu preparats per aquest estiu.
 
 
I ajuntaments i altres administracions s’afegeixen a l’oferta amb qualitat i professionalitat:
 
LA QUITXALLA. Puigcerdà 
joventut@puigcerda.cat – 972 88 21 21 
Grups per edats: de P3 fins a 5è
“La Quitxalla” és el casal d’estiu de l’Ajuntament de Puigcerdà, un munt d’activitats preparades per passar unes vacances d’estiu d’allò més divertides i amb la millor educació en valors.
Les diferents activitats són: piscina, gimcanes, jocs, sortides per l’entorn de la Cerdanya, tallers, manualitats, experimentació, esports, bici, teatre, música, danses, nits temàtiques, cinema, bibliollac, anglès i educació vial!
Inscripcions per setmanes: entre el 26 de juny i l’1 de setembre.
 
KSAL JOVE’STIU. Puigcerdà 
joventut@puigcerda.cat – 972 88 21 21
De 12 a 16 anys
Un munt d’activitats d’aventura, coneixement del medi natural de la Cerdanya, activitats de senderisme, esports, bici, idiomes, acampades, curtmetratges, dinàmiques per treballar habilitats socials, aprenentatges per competències, intel•ligències emocionals i formació d’educació en el lleure. Els joves són els protagonistes de la programació, ells decideixen quines activitats fer!
El ksal joves’stiu és l’espai perfecte per fer amics i conèixer gent amb ganes de divertir-se durant l’estiu.
Matins de juliol i agost, dijous es participa en les sortides de l’ESTIU VIU per tota la Cerdanya.
Inscripcions per setmanes
 
ESPLAI DE GER 
Pre-inscripcions obertes fins el 31 de maig (places limitades)
Inici de l’esplai 3 de juliol, finalització l’1 de setembre.
Info: Ajuntament de Ger.
 
ESTIU VIU CERDANYA JOVE 
 cerdanyajove.wordpress.com
De 12 a 18 anys.
Acampada, platja, excursions, gimcanes i molt més…. 
Tots els dijous del mes de juliol i agost.
Places limitades.
Servei de transport gratuït.
Inscripcions des de l’1 de juny als Locals Joves, Ajuntaments i al Consell Comarcal
 
SUMMER CAMP A BOLVIR
http://www.bolvir.cat
De P3 a 2on ESO.
Per divertir-se aprenent anglès. Cada setmana el Summer Camp tindrà una temàtica de viatge a diferents localitats Diverses sortides setmanals municipals, una sense transport i una amb bicicleta. 
Inscripcions obertes fins l’11 de maig.
Del 22 de juny al 8 de setembre.
Inscripcions per setmanes.
 
CASAL DE BELLVER
esports@bellver.org –  973 51 04 12
Criatures nascudes entre 2003 i 2013? Apunta’ls al Casal d’estiu de Bellver de Cerdanya i permet que descobreixin tot el que experimentarem en les nostres aventures a través de la màquina del temps! Emocionants viatges acompanyats d’animació, tallers, jocs de tot tipus, excursions, piscina, btt, sortides i festes temàtiques, cinema,… Amb l’objectiu d’aprendre molt mitjançant el joc, l’esport i, òbviament, la diversió! 
Inscripcions a partir del 2 de maig.
Els infants podran participar matins i/o migdies de les activitats. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.