Pànxing Digital

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Nens i joves –

Wuolah, com guanyar diners pels teus apunts

Student Writing Lecture Close Up
Close up of male student taking notes sitting at desk during lecture in college, focus on hand writing in notebook, copy space

Font: Marketing4ecommerce.net / AMIC


L’aplicació és gratuïta, i pots descarregar els apunts que vulguis sense pagar. L’autor dels texts aconsegueix diners per cada descàrrega dels seus apunts

El nom de l’aplicació és Wuolah, com guanyar diners pels teus apunts és el que ens ofereix.  Per a entrar a formar part de la comunitat de Wuolah només cal registrar-se i així es té accés a tot el material, de manera gratuïta.

Quan un estudiant vol pujar els seus apunts i ja està enregistrat, ha de clicar sobre “Afegir arxius” i omplir un formulari on apareix el títol, el professor i un apartat d’observacions pel que cregui necessari. Com més informació ofereixi, major confiança produirà i més descàrregues tindrà.

Però d’on provenen els diners per pagar als propietaris si et pots descarregar el material de forma gratuïta? Hi ha anunciants que paguen per arribar als estudiants.

Els diners a rebre per cada descàrrega va en funció de les característiques del document. Per exemple el format i la grandària, i en conseqüència de la publicitat que contingui. Per exemple, un arxiu PDF amb moltes pàgines presentarà molta més publicitat. Les descàrregues aniran sumant saldo en el compte de l’estudiant de Wuolah.

Els apunts estan ordenats i indexats en funció de la universitat en la qual estiguis interessat. Paral·lelament, estan ordenats per facultat i assignatura, sent així més fàcil de trobar els apunts que necessitem.

Si t’ha agradat llegir la notícia Wuolah, com guanyar diners pels teus apunts, també et pot interessar llegir Dificultats per a reclutar talent entre els joves.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.