https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Maresme

Neix la 1a Fira d’Orientació Laboral i Educativa de la mà de la Fundació Gentis

Maresme
336852-P9YMDO-43-1280x768
Se celebrarà simultàniament a Premià de Dalt i Vilassar de Dalt els dies 14, 15 i 16 de febrer.

Aquest mes arriba la 1a Fira d’Orientació Laboral i Educativa, organitzada per la Fundació Gentis, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Premià de Dalt i Vilassar de Dalt. L’esdeveniment busca donar a conèixer les diferents opcions formatives i els serveis del territori.

Durant els dies 14, 15 i 16 de febrer, en horaris de matí i tarda, la fira oferirà xerrades sobre recerca de feina, mercat laboral, opcions formatives, emprenedoria, processos de selecció, rendiment i èxit laboral. També hi haurà punts d’orientació laboral i educativa amb atenció individualitzada. Es tracta d’una iniciativa adreçada a famílies, centres educatius i formatius i a tothom en recerca de recursos de millora de la seva ocupabilitat i/o formació acadèmica.

Què shi podrà trobar?

  • Recursos al Maresme i del teu municipi
  • Itineraris formatius
  • Mindfullness
  • Mobilitat internacional
  • Marca Personal
  • Tips per l’èxit d’una entrevista
  • Eines d’entrenament i com superar obstacles
  • Orientació personalitzada i individualitzada durant tota la jornada en orientació laboral i/o orientació educativa

Fundació Gentis

Des del Pànxing hem parlat amb la Montse Sánchez, referent territorial del Maresme, Vallés i Baix Llobregat, per conèixer-los.

Què és la Fundació Gentis?

Som una entitat sense ànim de lucre que busquem la millora de l’ocupabilitat de les persones i treballem per l’orientació educativa dels més joves i d’altres col·lectius.

Com ho feu?

Comptem amb diversos projectes en actiu, com per exemple i entre moltíssims d’altres, el projecte Singulars, adreçat a joves de 16 a 29 anys, el Projecte MAIS o el Projecte Incorpora. També disposem de formacions professionalitzadores: actualment al Maresme n’obrirem una de salvament i socorrisme.

On actueu?

A tota Catalunya, especialment a Barcelona, Maresme, Terres de l’Ebre, Girona, etc. També participem en projectes internacionals.

Amb qui col·laboreu?

Tant al Maresme com al Vallès, tots els projectes els duem a terme amb estreta relació amb els ajuntaments, dins dels seus plans de promoció econòmica, ajudant a les diferents àrees com pot ser la de joventut i gràcies a la cessió d’espais que ens atorguen.

Si t’ha agradat llegir la notícia Neix la 1a Fira d’Orientació Laboral i Educativa de la mà de la Fundació Gentis, també et pot interessar llegir el reportatge Escollir escola, una decisió transcendent.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.