Pànxing Digital

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies –

5 raons per les quals no perds pes

5 raons per les quals no perds pes
Concepto de dieta, salud fisica y mental. Manzana roja con una cinta metrica y pesas para hacer deporte

Per Consejosfitness.com / AMIC


La planificació detallada i seguir-la exactament són claus per a l’èxit

Comences dieta i exercici i passats uns mesos, notes que no progresses. Pot ser molt frustrant, però abans de donar-te per vençut/da considera aquestes 5 raons per les quals no perds pes, i mira si hi ha alguna cosa que estiguis fent malament.

1. Falta de consistència

Si no has estat regular en l’alimentació i entrenament, potser és el motiu pel qual no veus resultats. L’èxit és la suma de petits esforços repetits cada dia. No serveix de molt entrenar l’últim mes com si no hi hagués un demà. És millor treure encara que sigui uns minuts cada dia.

2. No has estat tan estricte com pensaves

Segurament has seguit el teu pla gairebé amb detall, però no prou. Recorda que tot suma i tots els petits detalls afecten.

3. El teu entrenament sempre és igual

El cos és molt llest i si fas sempre el mateix, acaba acostumant-se. Canvia els teus entrenaments constantment per a forçar al cos a què millori cada vegada més. I em refereixo a TOT: des dels exercicis, fins al nombre de sèries, així com el lloc d’entrenament, etc. Fes una setmana d’entrenament de sèries de 12-15 repeticions i la setmana següent centra’t més en la força i fes sèries de 6-10, per exemple. En resum, fes que el teu cos no sàpiga el que li espera.

4. Et centres massa en els números

És molt important portar un registre de l’activitat, encara que es pot descansar algun dia. Centrar-te massa en els números pot ser una obsessió i frustrar-te de veritat. L’estrès dispara la producció de cortisol, la qual provoca (s’ha demostrat en diversos estudis) una major acumulació de greix en la zona abdominal.
Així doncs, si creus que vas per aquest camí obsessiu deixa el diari i guia’t per com et queda la roba, per com et costa cada vegada menys pujar les escales, etc.

5. Massa càrdio i pocs pesos

Aquest torna a ser un error molt comú en els qui volen baixar de pes. Un correcte treball de musculació modela el teu cos i li dóna força per a rendir més i millor en les sessions de càrdio. A més accelera el teu metabolisme fent que cremis més calories diàriament. No et passis amb el càrdio. Aconseguiràs estar prim/a, però no tenir un cos ben definit.

Si t’ha agradat llegir 5 raons per les quals no perds pes, també et pot interessar 5 errors en el teu entrenament.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.