https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Maresme

L’Ajuntament de Montgat i Aprop Online, posen en marxa la plataforma de venda on line per impulsar les vendes digitals del comerç local

Maresme
aprop_online_head
Els clients podran comprar en una única vegada en establiments de diversos sectors i propers a la seva ubicació geogràfica sense esperes ni horaris incompatibles. Serà un únic lliurament en 24 hores i en la franja horària desitjada.

La plataforma digital de botigues de proximitat Aprop Online ja disposa de més de 1.500 productes de 17 establiments d’aquesta localitat del Maresme i donarà servei als seus habitants, però també als de poblacions properes com Tiana, el Masnou, Teià, Alella i diversos barris de Badalona.

La col·laboració amb l’Ajuntament de Montgat permet que els comerços del municipi es digitalitzin i que els més de 12.000 montgatins i montgatines puguin comprar online a diversos comerços propers. Només cal accedir a Aprop Montgat Online i escollir els productes que es vulguin a la plataforma independentment que siguin de diversos comerços, ja que, un dels seus beneficis, és que la comanda que es faci, es rebrà en un únic lliurament i es pagarà en una única vegada.

Oportunitat per al comerç local

Actualment, uns 17 comerços ja s’han donat d’alta de franc a Aprop Online Montgat i els que no, ho poden fer omplint aquest qüestionar i http://scur.cat/9752M7. Posteriorment, l’Ajuntament es posarà en contacte amb els interessats.

Aprop Online Montgat
Comerços on es pot comprar a través d’Aprop Online Montgat

La liquidació al comerç es fa compra a compra i automàticament a través de la plataforma. El cost inicial de l’eina l’assumeix l’Ajuntament i l’única despesa per al comerç és una comissió per cada venda. Aprop Online ofereix la digitalització del comerç del municipi, però sense perdre la identitat ni el contacte puntual entre el client i la botiga.

Avantatges

  • La facturació és de manera automatitzada i immediata. A més, no hi ha cap cost d’implementació per al comerç local.
  • Els clients podran comprar en una única vegada en establiments de diversos sectors i propers a la seva ubicació geogràfica sense esperes ni horaris incompatibles. Serà un únic lliurament en 24 hores i en la franja horària desitjada. És a dir, el client pagarà una única vegada i rebrà tota la comanda realitzada a través de l’aplicació.
  • Transport eficient i amb beneficis socials. Amb un model propi de transport que consisteix en furgonetes híbrides no contaminants que produeixen energia reciclable, com també bicicletes en diversos municipis i personal que exerceix de transportista i que és contractat entre la bossa de treball de persones inscrites al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Montgat.
  • Possibilitat de vendre les 24 hores del dia per qualsevol dispositiu i poder digitalitzar el negoci de manera senzilla i assequible.
Ajuntament de Montgat i Aprop Online

Si t’ha agradat llegir la notícia L’Ajuntament de Montgat i Aprop Online, posen en marxa la plataforma de venda on line per impulsar les vendes digitals del comerç local, també et pot interessar llegir Nou Distintiu per a aparcar gratuïtament a les zones blaves i verdes a St. Vicenç de Montalt.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.