https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

Nou Distintiu per a aparcar gratuïtament a les zones blaves i verdes a St. Vicenç de Montalt

Maresme
distintiu_zones_blaves_verdes
La Regidoria de Mobilitat ja ha començat a enviar als domicilis els distintius de resident que permeten aparcar gratuïtament a les zones blaves i verdes de Sant Vicenç, i també a algunes zones dels municipis veïns de Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Arenys de Mar.

IMPORTANT: Els distintius s’enviaran als domicilis i, els de l’any 2020, deixaran de tenir vigència el dia 1 de maig de 2021. El seu ús et permet aparcar de franc al pàrquing del Sorli-Discau.

Distintiu resident 2021

Qui hi té dret?

Les persones que paguen l’impost de circulació a Sant Vicenç: el rebran al seu domicili. Els veïns i veïnes empadronats/es amb vehicle d’empresa o renting (un distintiu per persona): en aquest cas, no rebran el distintiu per correu a casa sinó que hauran de demanar-ho per correu electrònic a mparera@svmontalt.cat adjuntant-hi el document que acrediti que el/la sol·licitant és el/la conductor/a habitual del vehicle. Un cop revisada la documentació, es farà arribar al domicili per correu.

Vehicles de nova matriculació i canvis de domicili fiscal

Les persones que durant l’any 2021 sol·licitin un canvi de domicili fiscal del seu vehicle per poder pagar l’impost de circulació a Sant Vicenç l’any vinent i pels vehicles de nova matriculació (compravenda/traspàs…) també caldrà demanar-lo enviant un correu electrònic a mparera@svmontalt.cat adjuntant-hi la documentació que ho acrediti i, un cop revisada la documentació, se’ls hi farà arribarà per correu al seu domicili.

Més informació a: www.svmontalt.cat

Distintiu St.Vicenç

Si t’ha agradat llegir la notícia Nou Distintiu per a aparcar gratuïtament a les zones blaves i verdes a St. Vicenç de Montalt, també et pot interessar Mou-te pel Zero, una campanya pionera a Catalunya per reduir residus.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.