Pànxing Digital

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies –

Aprofita aquest estiu per formar-te

Aprofita aquest estiu per formar-te

S’inclouen cursos per aprofundir en competències digitals avançades i millorar el perfil professional. També es possibilita la formació en la perspectiva de gènere en l’àmbit de les TIC, l’emprenedoria social i la innovació digital entre d’altres 

El Govern de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, ha arribat a un acord amb la plataforma d’educació virtual Coursera per oferir un catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts. Aprofita aquest estiu per formar-te!

L’estiu és un bon moment per reorientar o millorar el perfil professional, per començar des de zero o per aprofundir en competències digitals avançades. Els cursos oferts  inclouen formació en programes especialitzats i certificacions en els àmbits TIC amb més demanda en el mercat laboral.

Algunes de les formacions corresponen a desenvolupament web i aplicacions mòbils, big data, intel·ligència artificial, robòtica, blockchain o disseny de videojocs. També es possibilita la formació en la perspectiva de gènere en l’àmbit de les TIC, l’emprenedoria social i la innovació social digital.

A qui van dirigits?

L’oferta formativa és per a tots els nivells i col·lectius de població. Si bé la selecció de cursos que posa a l’abast la Generalitat a través de Coursera se centra sobretot en competències digitals, també s’hi poden trobar centenars de propostes de diversos àmbits com ara matemàtiques, ciències socials, salut, idiomes, arts i humanitats o desenvolupament personal, entre d’altres.

Desenvolupats per universitats de referència i grans empreses tecnològiques, amb aquests cursos es pot accedir a una experiència formativa completa: vídeos i seminaris web, exercicis en línia, fòrums de discussió, qüestionaris específics i certificats professionals. A més, des de l’aplicació mòbil de Coursera, disponible per Apple i Android, es pot aprendre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Aquesta iniciativa està impulsada per Barcelona Digital Talent i l’accés a aquesta oferta formativa gratuïta en línia es pot sol·licitar a través d’aquest formulari.

Si t’ha agradat llegir l’article Aprofita aquest estiu per formar-te, també et pot interessar llegir Xerrades online sobre eficiència energètica i energies renovables

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.