Pànxing Digital

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Notícies –

Arriba el Welcome Summer Cerdanya 2020

Arriba el Welcome Summer Cerdanya 2020

Arriba el Welcome Summer Cerdanya 2020, el cap de setmana carregat d’activitats i propostes amb un al·licient econòmic. Us ho expliquem.

Ara sí, arriba el primer cap de setmana Welcome Summer Cerdanya 2020, dos dies carregats d’activitats a la Cerdanya i que han de significar el tret de sortida per a la campanya d’estiu 2020. Un cap de setmana que es presenta carregat d’activitats i propostes amb un clar al·licient econòmic per als visitants o consumidors. I tot amb un objectiu ben evident:  començar la “recuperació” del post-confinament i encarar amb bon peu la “nova normalitat”.

Per tot plegat l’agrupació Empresariat Cerdanya organitza els dies 27 i 28 de juny de 2020 el “WELCOME SUMMER CERDANYA 2020”. Es tracta d’una proposta en la qual tots els Municipis de la Cerdanya, més de 100 empreses i 10 sectors productius participen d’un cap de setmana ple d’activitats i bonificacions pel que vulgui viure “la Cerdanya”.

Amb finalitat benèfiques

Serà un cap de setmana on ningú es quedarà sense cap activitat. S’ha programat una extensa agenda i amb un objectiu SOLIDARI. En cada activitat, cada pernoctació i cada àpat s’oferirà la possibilitat de bonificar-se d’un import o bé fer una donació a la Fundació Hospital de Puigcerdà i la Fundació Pública de Serveis Sant Roc de Bellver.

A Puigcerdà, per exemple, es podrà gaudir de descobertes amb segway, pàdel, rutes guiades amb buggy o amb quads, pujades i visites al Campanar de Santa Maria, presentacions literàries o jazz. I per descomptat,  amb una àmplia proposta en gastronomia o comerç que també ofereix el municipi.

Tota la programació del cap de setmana, tant de Puigcerdà com de la resta de comarca es pot consultar a l’aparta “planifica’t” del web www.activitatsturistiquescerdanya.cat.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Arriba el Welcome Summer Cerdanya 2020 també t’interessa consultar l’agenda de la revista Pànxing Cerdanya per aquest cap de setmana.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.