https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

La Biblioteca Can Manyer encara el 2021 amb un nou pla d’acció

Maresme
biblioteca
El pla fixa les principals accions per mantenir la biblioteca com a centre de la cultura a Vilassar durant aquest any marcat encara per les restriccions per la pandèmia.

La Biblioteca can Manyer de Vilassar de Dalt arrenca el 2021 amb un nou pla d’acció, amb totes les sales obertes i tots els serveis actius excepte les activitats presencials.

Durant aquest any, l’equipament centrarà les seves activitats en 5 eixos principals: oferir un servei bibliotecari de qualitat dirigit a totes les persones, potenciar el fons amb estratègies que n’afavoreixin l’ús, treballar el foment de la lectura, situar-la com a lloc de creació i treballar en xarxa amb les biblioteques del Maresme.

biblioteca
Aquestes són les propostes del plà d’acció 2021

Biblioteca de referència

Durant el 2020, can Manyer ha treballat per seguir oferint serveis a la ciutadania, tot i la pandèmia i encara aquest 2021 amb el mateix esperit. El pla d’acció respon a aquesta voluntat de continuar sent el servei cultural de referència del municipi, obert i accessible per a tothom, tant de manera presencial com virtual. Les xarxes socials seguiran tenint gran importància durant aquest any ja que moltes de les activitats s’han traslladat en aquests nous entorns. Podeu seguir-la a FacebookTwitterInstagramTikTok i Youtube.

Si t’ha agradat llegir la notícia La Biblioteca Can Manyer encara el 2021 amb un nou pla d’acció, també et pot interessar Cultiva’t, un projecte perquè els infants puguin conèixer la terra i els seus productes.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.