https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, juny del 2024

Search
Close this search box.

20, juny del 2024

Notícies – Maresme

Cafè de Mar obre sol·licituds per allotjar nous projectes d’economia social al Viver d’empreses

Maresme
cafe_de_mar
Hi ha quatre espais disponibles per acollir durant un període de lloguer màxim de 3 anys iniciatives socioeconòmiques que incorporin a la seva activitat pràctiques i valors de l’Economia Social i Solidària.

Font: Ajuntament de Mataró


Cafè de Mar ha obert el període de recollida de sol·licituds de projectes d’economia i innovació social que vulguin instal·lar-se en un dels quatre espais disponibles al Viver d’empreses d’economia i innovació social.

El Viver és una iniciativa de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró que es va posar en marxa el 2016 i es defineix com un espai dedicat a donar servei i acollida a aquelles iniciatives empresarials de base col·laborativa: cooperatives, societats laborals, associacions i fundacions.

Cafè de Mar
El Cafè de Mar és un espai emblemàtic del cooperativisme de la ciutat de Mataró

Actualment hi ha disponibles quatre dels sis despatxos del Viver. La seva finalitat és oferir un espai que ajudi a iniciatives empresarials de caire social a consolidar-se a través de dos eixos d’actuació:

  • Oferir un espai físic on poder treballar: despatxos amb connexió a internet; possibilitat de suport en l’adquisició de mobiliari; disposar d’espais polivalents de trobada; servei de domiciliació fiscal i possibilitat d’acollir-se a serveis de dinamització.
  • Oferir un acompanyament en el procés de creixement i consolidació del projecte: serveis empresarials (informació, assessorament i consultoria empresarial) i visualització (publicitat a través de la pàgina web i altres mitjans de comunicació que utilitzi la Fundació Unió de Cooperadors).

A l’hora de valorar els projectes que s’hi vulguin allotjar, es valorarà que les iniciatives es trobin en procés d’acompanyament a la creació i/o consolidació del projecte empresarial per part del servei d’assessorament del Cafè de Mar o del TecnoCampus; que estiguin iniciant un procés de transformació cap a una empresa de caire social; que desenvolupin projectes amb una vessant innovadora socioeconòmica que incorpori criteris socials, ambientals i/o de bon govern; i que siguin projectes que tinguin la voluntat de treballar de forma col·laborativa.

Cafè de Mar
Imatge antiga del Cafè de Mar

Un Cafè de Mar històric

El Cafè de Mar és un espai emblemàtic del cooperativisme de la ciutat de Mataró amb 90 anys d’història. Catalogat com edifici d’interès local, treballa en la difusió i la promoció del cooperativisme i l’Economia Social i Solidària a la ciutat.

A més d’oferir una oferta de restauració variada i accessible per a tothom, al seu Espai Culinari, treballen en una línia de programació i activitats culturals amb l’objectiu de teixir una xarxa de convivència i d’intercanvi d’experiències a la ciutat.

Si t’ha agradat la notícia Cafè de Mar obre sol·licituds per allotjar nous projectes d’economia social al Viver d’empreses, també et pot interessar El Maresme ha sigut el plató de 127 rodatges durant el 2020.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.