https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

26, maig del 2024

Search
Close this search box.

26, maig del 2024

Notícies – Maresme

Inici de la campanya “Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns”

Maresme
entitats
Aquest mes de juny es posa en marxa la campanya de comunicació i promoció de les entitats de Mataró que sota l'eslògan "Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns" vol posar en valor el teixit associatiu existent a la ciutat. L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats ha dissenyat aquesta campanya conjuntament amb el Grup Promotor d'entitats creat per buscar alternatives a la Mostra d'Entitats que se celebrava cada dos anys a la Plaça de Santa Anna, i que a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19 no es va poder celebrar l'any passat ni tampoc aquest.

El dia 12 de juny, a les 19 h, tindrà lloc l’acte “Retrobem-nos” a la carpa del Parc Central vell, on es retrà un petit homenatge a la tasca que duen a terme les entitats mataronines. Aquest darrer any i mig, les associacions, fundacions, clubs esportius… han demostrat que s’han sabut adaptar a les circumstàncies adverses amb les quals s’han trobat.

A causa de la pandèmia, l’activitat associativa s’ha vist minvada i és per això que s’ha ideat un espectacle dedicat a les entitats, on l’actor i cantant Rai Borrell farà passar una bona estona als assistents a través del seu monòleg que inclou la interpretació musical i els tocs d’humor. Les entitats de Mataró hi són convidades i la reserva d’entrades es pot realitzar des del Portal d’Entitats.

“Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns”

La campanya “Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns” posa les entitats al centre de totes les mirades, fent-les les veritables protagonistes. Durant aquest mes s’han previst diferents accions de difusió de la campanya, Mataró Televisió emetrà unes càpsules audiovisuals on es visualitzarà la gran varietat d’entitats que hi ha a la ciutat. S’han enregistrat imatges de les entitats fent petites demostracions de la seva activitat, lluint els seus elements més representatius i identificables.

"Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns"
“Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns”

En total hi han participat una vuitantena d’entitats de tots els àmbits: cultural, social, esportiu, veïnal, educatiu, etc. Els membres de les entitats que apareixen en aquests vídeos també verbalitzen missatges que els són propis, que expliquen el sentit de la seva raó de ser, la passió que els uneix i que els empeny a continuar endavant.

La campanya també es podrà visualitzar al carrer, on s’instal·laran imatges gràfiques en diferents elements com cartells, mupis, autobusos… A més, es difondrà per les xarxes socials tot aquest contingut amb el hashtag #SomEntitatsMataró.

A través del Portal d’Entitats www.entitatsmataro.cat es pot trobar informació i el contacte de les més de 700 entitats que hi ha a la ciutat, així com una agenda d’activitats. En aquest web també es podrà visualitzar tot el contingut elaborat per a la campanya. Des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats s’ofereixen recursos de diverses tipologies i assessorament a totes les entitats que ho necessiten, i també a les persones que sol·liciten suport per a la creació d’una entitat.

Cartell de la campanya "Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns"
Cartell de la campanya “Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns”

Font: Ajuntament de Mataró

Si t’ha agradat llegir la notícia Inici de la campanya “Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns”, també et pot interessar llegir Mataró recupera la Fira d’Atraccions de l’11 al 20 de Juny.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.