https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Notícies – Maresme

Mataró recupera la Fira d’Atraccions de l’11 al 20 de Juny

Maresme
de180072-41c0-4f7f-be02-06fd153125b9
Mataró recuperarà la Fira d’Atraccions, després d’un any d’absència per les restriccions provocades per la Covid-19 i ho farà adaptant-se a les noves mesures del pla sectorial de Fires d’Atraccions de la Generalitat de Catalunya amb un desplegament de mesures sense precedents.

L’Ajuntament de Mataró i el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i província estan treballant conjuntament en l’organització de la Fira d’Atraccions des que el passat 7 de maig la Generalitat de Catalunya va aprovar la reobertura d’aquest tipus d’esdeveniments, tot i això amb limitacions en l’aforament i subjecte a unes mesures establertes prèviament al pla del sector. A més, s’autoritza la reobertura dels establiments integrats dins de la fira d’atraccions.

Aforament limitat

Enguany, tot i que es permetrà realitzar la fira, com s’ha dit hi haurà control d’aforament permetent fins a un màxim del 30% de la seva capacitat total. A més, hi haurà fins a 5 accessos repartits al llarg del parc central.

A més a tots els accessos hi haurà d’haver dispensadors de gel hidroalcohòlic i retolació per informar el públic de totes les mesures de prevenció. Totes les atraccions disposaran de mesures específiques d’higiene i desinfecció i adaptaran l’aforament, la freqüència de trànsit o l’ocupació. Cada atracció haurà d’informar de l’ús obligatori de dur la mascareta per a majors de 6 anys, garantir higiene de mans abans d’accedir-hi. Després de cada viatge a l’atracció, el titular farà una desinfecció de les instal·lacions abans de ser ocupades per altres usuaris.

Fira
Totes les atraccions disposaran de mesures específiques d’higiene i desinfecció

Per tal que es garanteixin totes les mesures proposades, la fira disposarà d’un servei de vigilància interior durant les seves hores de funcionament. A banda, el Gremi d’Industrials firaires de la província de Barcelona lliurarà polseres d’un sol ús als usuaris a les entrades de la fira, que esdevindran una mesura complementària de control i aforament, i seran obligatòries per pujar a les atraccions.

Horari

De moment s’està treballant amb la proposta que la fira avanci els seus horaris de tancament els divendres i dissabtes a les 24 h (tradicionalment tancava a les 3.00 de la matinada) i la resta de dies mantingui el seu tancament habitual, a les 23 h. Aquesta proposta resta pendent però de la confirmació del Procicat i/o el pla sectorial de fires d’atraccions aprovat per part de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a l’horari d’obertura, els dies laborables l’espai s’obrirà a les 17 h i, els caps de setmana a les 16.30 h.

Ajuntament de Mataró

Font: Ajuntament de Mataró

Si t’ha agradat llegir la notícia Mataró recupera la Fira d’Atraccions de l’11 al 20 de Juny, també et pot interessar llegir 10 platges del Maresme aconsegueixen la bandera blava.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.