Pànxing Digital

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies –

Ciència i tecnologia a Ràdio Puigcerdà

CienciaColors-web-768x512

En un espai condensat de temps, ja ens han parlat de temes tant diversos i interessants com els Perseids, el grafè o l’energia nuclear

Ja podem aprendre sobre ciència i tecnologia a Ràdio Puigcerdà. Això és gràcies a “Ciència en Colors“, un programa conduït pel president del GRC, Enric Quílez, a la ràdio municipal de la Vila.

Així doncs, Ciència en Colors és un breu espai que tracta cada dia algun tema diferent relacionat amb la ciència o la tecnologia de forma amena i planera. Així, en només cinc minuts, ens parlaran de temes molt diversos.  Fins ara ja s’han tractat tòpics com el recent pas del cometa NEOWISE, les Perseides, el grafè, els ciclons tropicals, les espècies invasores, l’energia nuclear de fissió i també la de fusió.

Els dies d’emissió són:

  • Dimarts, a les 12h
  • Dijous, a les 18h
  • Dissabte, a les 9h
  • Diumenge, a les 18:30h

 

El programa es pot escoltar en directe a la sintonia de Ràdio Puigcerdà, al 107.90 de l’FM, o també per internet. Tanmateix, us podeu subscriure al podcast entrant en aquest enllaç, on es publicaran els programes un cop emesos.

Si t’ha agradat llegir la notícia Ciència i tecnologia a Ràdio Puigcerdà, també et pot interessar El Museu de Llívia inaugura una exposició inèdita.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.