Pànxing Digital

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Notícies –

Com afecta a la teva ment l’entrenament amb pesos

Com afecta a la teva ment l'entrenament amb pesos
Muscular guy in sportswear lifting dumbbell while sitting on bench at cross training gym. Mature african american athlete using dumbbell during a workout. Strong man under physical exertion pumping up bicep muscule with heavy weight.

“Sense dolor no hi ha recompensa” és un eslògan antic però cert. Marca’t sempre un repte, ja que aquest és una oportunitat d’aprendre i créixer com a persona forjant la millor versió d’un mateix.

Per Consejosfitness.com / AMIC

Com afecta a la teva ment l’entrenament amb pesos, és una qüestió important a resoldre per obtenir el màxim benefici d’aquests exercicis. El treball amb pes aporta molts beneficis en la nostra ment si ho realitzem adequadament. Quan aixequem pesos (siguin manuelles, barres…), necessitem concentrar-nos o podem perdre la motivació i fins i tot lesionar-nos. Hi ha moments en la vida en què els problemes ens divideix. L’aixecament de pesos ens “reinicialitza” i relaxa la ment.
Encara que sempre cal estar alerta als moviments, aquesta atenció serà major en exercicis nous i, sobretot, en esportistes que faci poc que practiquin exercicis de força.

A més de concentració, també es necessita paciència. És un camí llarg però satisfactori. No es passa d’un exercici simple a un altre més complex de la nit al dia. El mantra «confia en el procés» encaixa aquí a la perfecció. Et sorprendran els resultats que pots tenir si segueixes els passos pacientment i ets curós en la seva execució.
S’ha de pensar en tot moment que el dolor és temporal, però la força no. Si en algun moment perds la motivació, pensa quin és el motiu pel qual ho fas (estar més fort, marcar abdomen, preparar-se per a l’estiu, etc.) i segueix endavant. Hi haurà períodes durs, però quan passin, sortirà el teu costat més fort. Quan entrenes dur vols deixar-ho, però quan acabes només desitges tornar a entrenar.

Si t’ha agradat llegir l’article Com afecta a la teva ment l’entrenament amb pesos, també et pot interessar llegir Consells per a uns abdominals marcats

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.