Pànxing Digital

4, novembre del 2024

Search
Close this search box.

4, novembre del 2024

Notícies –

Com treure tot el potencial del teu negoci

Com treure tot el potencial del teu negoci

S’emmarca en el Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró, que va recollint i concretant mesures d’urgència per minimitzar els impactes que la crisi sanitària està deixant a la ciutat en totes les seves dimensions: atenció a les persones, ocupació, socioculturals, activitat econòmica, etcètera.

Entorn i mercats en continua transformació, més intensament en el context actual. Nous hàbits de consum, nous perfils de consumidor i nous marcs de competència, que requereixen alhora de nous models d’organització, de canals de comercialització i gestió d’equips per donar resposta. Les tecnologies són cada vegada més presents i properes per avançar i reinventar-se. Per això, el programa Reinventa’t del TecnoCampus acompanyarà les empreses per ensenyar com treure tot el potencial del teu negoci.

En aquest marc, cal que les empreses facin ús de tot el potencial del seu negoci o projecte. Així doncs, cal tenir ben definida una estratègia de negoci i orientar la seva operativa cap a aquest entorn. Aixó exigeix ser flexibles i eficients per ser més competitius. El TecnoCampus llança, per acompanyar les empreses en aquest procés, el programa Reinventa’t, una de les mesures impulsades per la Taula per a la Reconstrucció social i econòmica i en el marc del Pla del mateix nom.

Jornades específiques per a cada sector

El programa Reinventa’t ajuda a identificar elements clau de transformació i al mateix temps acompanya les empreses en el seu  procés de canvi. El programa també dona suport en la revisió del model d’empreses en traspàs o que deriven d’un projecte de Reempresa, per alinear-les amb els reptes de futur.

L’itinerari sectorial del programa Reinventa’t s’adreça a pimes i microempreses en funció del seu sector d’activitat i amb domicili a Mataró o també a la comarca del Maresme.  Així doncs, s’organitzaran un seguit de jornades per sectors amb l’objectiu de sensibilitzar empreses i emprenedors de sectors amb forta presència local per endegar processos de millora i/o  transformació del model de negoci. El tret de sortida es farà amb el sector retail i un programa formatiu que constarà de 4 unitats o blocs. Aquests s’impartiran en 4 setmanes de durada, a més d’una sessió addicional inicial de posada en marxa del programa.

Programa d’activitats
  • Dijous 29 d’octubre de 9 h a 10.30 h – Sessió 0 (online): Presentació curs, participants i empreses
  • Dilluns 2 de novembre de 9 h a 13 h – Sessió 1: Transforma el teu negoci. Tendències i oportunitats
  • Dilluns 9 de novembre de 9 h a 13 h – Sessió 2: Digitalització i omnicanalitat
  • Dilluns 16 de novembre de 9 h a 13 h – Sessió 3: Com millorar la competitivitat
  • Dilluns 23 de novembre de 9 h a 13 h – Sessió 4: Sostenibilitat

 Pel que fa al sector industrial, amb la mateixa durada, les sessions són les següents:

  • Dimarts 3 de novembre de 15 h a 20 h – Sessió 1: Transforma l’estratègia de la teva empresa: estratègies i gestió del canvi
  • Dimecres 11 de novembre de 15 h a 20 h – Sessió 2: Tecnologies habilitadores per a la millora de la competitivitat (Indústria 4.0)
  • Dimarts 17 de novembre de 15 h a 20 h – Sessió 3: Estratègia per al desenvolupament de nous canals de distribució i promoció
  • Dimarts 24 de novembre de 15 h a 20 h – Sessió 4: Orienta la teva empresa cap a un model sostenible

Tota la informació està disponible al web del TecnoCampus.

Si t’ha agradat llegir Com treure tot el potencial del teu negoci, també et pot interessar L’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega els primers pressupostos participatius.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp