https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, abril del 2024

Search
Close this search box.

24, abril del 2024

Notícies – Maresme

Dos establiments de Sant Pol reben el distintiu compromís Biosphere 2020

Maresme
logo-biosphere-commited-entity-1-2_0
Els establiments Banys Tarridas i Herbes Sant Pol han obtingut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua. Es tracta d’una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR).

El Maresme guanya distintius Biosphere any rere any, fet que demostra la importància del turisme sostenible a la comarca. L’any 2018 van ser reconegudes 56 empreses i serveis, l’any 2019 en van ser 66 i, en la darrera convocatòria de l’any 2020, la xifra ha augmentat fins a les 75.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l’any 2017, però a la comarca, el projecte el gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions s’hi poden adherir per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat.

Els establiments que reben la marca Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, poden bonificar-se el 100% de la quota d’afiliació a les marques i segells de l’Agència Catalana de Turisme. Juntament amb els serveis distingits, també podran tramitar de forma gratuïta el segell SAFE TRAVELS.

Si desitgeu més informació sobre l’obtenció del distintiu Biosphere, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar.

Font: www.santpol.cat

Si t’ha agradat llegir la notícia Dos establiments de Sant Pol reben el distintiu compromís Biosphere 2020, també et pot interessar La Fira de l’Arbre es transforma enguany en la Setmana de la Natura a Mataró.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.