Pànxing Digital

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies –

El GrandTour permet descobrir els principals atractius de Catalunya

Agència-Catalana-de-Turisme

El GrandTour permet descobrir els principals atractius de Catalunya. La proposta, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme, consisteix en un itinerari circular que  recorre en diferents dies Barcelona, Tarragona, el Delta de l’Ebre, els Pirineus, la Val d’Aran, la Seu d’Urgell, la Zona Volcànica de la Garrotxa, Figueres o el Montseny, entre altres punts, passant en el seu traçat pel Maresme.

Hi ha 5 trams que es poden recórrer en 5-7 dies a través de diferents etapes. També s’ofereix la possibilitat de realitzar trams d’aquesta gran ruta per conèixer amb més profunditat cadascuna de les zones.

El Maresme forma part del Tram 5, Figueres – Barcelona, concretament de l’etapa 5 d’aquest tram. En l’itinerari es recorre Sant Pol de Mar fins a arribar a la platja de les Escaletes. Després es passa per Arenys de Mar, i se segueix fins a Mataró. Allà s’hi pot visitar la Nau Gaudí, la primera obra del reconegut arquitecte i punt cultural de referència.

El llançament del GrandTour al mercat català s’ha fet el mes de setembre. Tanmateix, a la resta de mercats prioritaris es farà a principis de l’any vinent. El Departament d’Empresa i Coneixement, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), ha creat un itinerari per descobrir i gaudir de Catalunya de nord a sud i d’est a oest en diferents dies.

 

Un model sostenible

La proposta inclou punts de visita de tipus cultural, natural i enogastronòmic. Alhora, s’aprofiten aquests atractius per promocionar experiències menys conegudes però igualment interessants. En total, el GrandTour de Catalunya ofereix més de 400 propostes d’activitats repartides al llarg de 2.000 quilòmetres de ruta. Així doncs, cadascú la podrà fer al seu ritme.  

Segons també es destaca des de l’ACT, el GrandTour representa el model turístic sostenible que es vol pel país, distribuït equilibradament pel territori, diversificat i de qualitat. També permet, alhora, descobrir la destinació durant tot l’any. A més, aquest ambiciós projecte turístic vol donar a conèixer els trets més destacats de la cultura catalana, fent un tour viu i donant la possibilitat de viure’l de manera diferent cada cop que es recorri. Les rutes s’aniran ampliant, oferint noves experiències als visitants.

Si t’ha agradat llegir la notícia El GrandTour permet descobrir els principals atractius de Catalunya, també et pot interessar L’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega els primers pressupostos participatius.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.