Pànxing Digital

18, juliol del 2024

Search
Close this search box.

18, juliol del 2024

Notícies –

El material esportiu imprescindible per a entrenar

Female athlete running outdoors on highway. Beautiful young woman training running on a rainy day.
Female athlete running outdoors on highway. Beautiful young woman training running on a rainy day.

Font: consejosfitness.com – AMIC


Abans de comprar res, cal diferenciar entre els materials que sí que prevenen lesions o fan l’entrenament més còmode i altres que milloren l’entrenament (per a aquells que volen un plus quan es calcen les sabatilles), però dels que podem passar.

Moltes vegades ens deixem portar per modes i ens gastem els diners en coses que tampoc són tan necessàries. Si ets principiant, el millor és cenyir-se a l’equipació necessària i saber quin és  el material esportiu imprescindible per a entrenar destacant els següents:

  • Sabatilles: És el punt més important. Pràcticament tota activitat parteix dels teus peus. Si no uses un bon calçat, pot repercutir en les teves articulacions i desembocar en una lesió. Aquí és on no s’ha d’escatimar a l’hora de gastar. Pren-t’ho com una inversió. El millor és assessorar-te en una botiga especialitzada.
  • Samarreta i pantaló: Encara que hi hagi peces més cares, n’hi ha prou amb comprar-se unes que transpirin bé (evita el 100% cotó), que siguin lleugeres, que no molestin les costures i, si surts a córrer, que tinguin reflectors.
  •  Protectors solars: Aquí inclouríem també les ulleres de sol. El que pot semblar una ruta agradable, si el sol comença a cremar o a molestar en els ulls, pot convertir la teva sortida en un infern.

Bàsicament amb aquests tres productes ja pots començar encara que podríem incloure altres com un pulsòmetre o peces de compressió perquè els teus músculs tinguin menys vibracions i es cansin menys.

Si t’ha agradat llegir l’article El material esportiu imprescindible per a entrenar, també et pot interessar llegir l’article La condromalàcia rotuliana o lesió del corredor.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.