Pànxing Digital

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Notícies –

El POSA’T LA GORRA celebra vint anys

gorra petit

El símbol de sensibilització del càncer infantil arriba als 20 anys reivindicant suport a una malaltia que segueix afectant moltes famílies

El POSA’T LA GORRA celebra vint anys en un marc insòlit de pandèmia mundial a causa d’un coronavirus que afecta el món sencer i que ens ha canviat els costums, les formes, les maneres de fer i relacionar-nos. Vivim una situació extraordinària per a la qual no estàvem preparats i el virus ha ocupat tot el protagonisme deixant en segon pla, altres realitats.

Per això, més que mai, l’AFANOC necessita continuar treballant per a mostrar la realitat del càncer infantil, ja que desafortunadament, aquesta ni s’atura, ni desapareix. Tant de bo!  Però ben al contrari, la malaltia continua afectant moltes famílies, generant-los por i incertesa.

Volen celebrar aquesta edició amb un disseny brodat de la marca “NATURA”* que transmet calma i convida a connectar amb la natura. Es tracta d’una edició limitada feta especialment per l’ocasió.

La pandèmia impedeix celebrar la festa

Degut a la situació actual, la gran festa que cada any celebraven no es podrà dur a terme el desembre com és habitual. No obstant però, esperen poder celebrar-la a la primavera.

Tot i així, el proper 13 de desembre, realitzaran accions en diferit a les xarxes per mantenir la presència i continuar llençant el seu missatge de suport a les famílies i demanant a tothom que no deixi de posar-se la gorra.

Nens i nenes allotjats a La casa dels Xuklis llegiran el Manifest

Per primera vegada, els nens i nenes de La Casa dels Xuklis, que normalment no poden assistir a la festa degut a que estan en tractament,  llegiran el manifest de l’AFANOC junt amb un missatge de la presidenta de l’entitat, Maite Montañés Blanco.

Si t’ha agradat llegir El POSA’T LA GORRA celebra vint anys, també et pot interessar Idees per a optimitzar el temps a la llar i gaudir més dels teus fills.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.