Pànxing Digital

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies –

Errors que es cometen en córrer en cinta

Full length profile shot of a young man running on a treadmill at home
Full length profile shot of a young man running on a treadmill at home

Per: Consejosfitness.com / AMIC


Les gambades llargues sobrecarreguen les articulacions, i les curtes fan girar el tronc. Trepitja sempre sota els teus malucs

Enfilar-se a la cinta, donar-li al «start», córrer fins que s’acaba el temps i marxar, no només desmotiva sinó que et treu tot el potencial. Sempre es treballa millor amb un pla, per això busca una rutina de tres dies a la setmana i planifica cada sessió. I un cop superat, vés ajustant el pla a mesura que passa el temps. La forma física s’aconsegueix amb una mescla d’intervals, carreres llargues i curtes, fartleks, etc. A més, combinant-los, prevens lesions. Aquests són errors que es cometen en córrer en cinta.

Un altre error és començar ràpidament amb molta intensitat. Comença caminant i pujant la velocitat progressivament fins a arribar a trotar suaument durant almenys 10 minuts. Passat aquest temps, sí que pots accelerar una mica més. I el mateix passa quan estiguis finalitzant. Disminueix a poc a poc. El teu cos es recuperarà millor.
Un altre aspecte és la inclinació. Quan corres en interior, no tens les resistències que tindries a l’aire lliure (vent, pujades, terreny variable, etc.). Per fer la carrera el més realista possible, configura la cinta amb un 1% o 2% de pendent. Quan dissenyis el teu entrenament, combina velocitat i inclinació per a una sessió més eficaç.
No t’agafis a la cinta perquè desvirtues la postura i treus pes de les cames. A més, no braceges i no cremes tantes calories.

Si t’ha agradat llegir l’article  Errors que es cometen en córrer en cinta, també et pot interessar Súper sèries VS Aeròbics.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.