Pànxing Digital

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies –

Es posposa la trobada d’acordionistes de Puigcerdà

Imatge d'arxiu d'un noi tocant l'acordió en una de les trobades que es programen al Pirineu cada estiu (Foto: ACN).
En primer pla de la imatge un noi tocant l’acordió i darrera un tocant un timbal, de fons el públic assistent al concert. Imatge del 11 d’agost de 2016. (horitzontal)

Es posposa la trobada d’Acordionistes de Puigcerdà. Les trobades que s’havien programat per aquest estiu ara començaran el 28 d’agost i finalitzaran el 2 de setembre.

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que habitualment se celebra el darrer cap de setmana de juliol i els primers dies d’agost, tindrà lloc enguany entre el 28 d’agost i el 2 de setembre, com a conseqüència de la crisi sanitària de la covid-19.
L’esdeveniment, que arribarà enguany a la seva 45 edició, està organitzat per l’Associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu i compta amb el suport i la col·laboració de diverses institucions i entitats. Enguany, els concerts que conformen la programació es duran a terme a la Seu d’Urgell, Puigcerdà, Arsèguel (Alt Urgell) i Montferrer i Castellbò (Alt Urgell) i comptaran amb la participació de músics de Catalunya, Occitània, Aragó, Cantàbria, Rússia, Uruguai i Moldàvia.
A Puigcerdà l’1 de setembre

El primer dels concerts tindrà lloc a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell el divendres 28 d’agost a les vuit del vespre. Dissabte 29 i diumenge 30, se n’han programat al Parc de l’Església d’Arsèguel en horaris de matí, tarda i nit, i dilluns 31. També a Arsèguel, hi haurà concerts fins a migdia. Mentre, el dia 1 de setembre, la Trobada es traslladarà al Casino Ceretà de Puigcerdà, amb un concert a les deu de la nit. La trobada es clourà a la plaça Major del nucli de Castellbò el 2 de setembre, també a les deu de la nit.

A més, durant el dies 28, 29 i 30 d’agost, el Parc de l’Església d’Arsèguel acollirà un fira de luthiers. Al mateix espai també hi haurà servei de bar i restaurant i, com cada any, s’habilitarà un camp del poble per fer-hi acampada durant els dies de celebració de la Trobada, així com espais d’aparcament de cotxes i caravanes.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Es posposa la trobada d’acordionistes de Puigcerdà també et pot interessar llegir Torna el tren groc aquest cap de setmana.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.