https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Maresme

L’EUHT StPOL es consolida com la millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme

Maresme
qs-2021_web-2
L’onzena edició del QS World University Rankings by Subject revalida l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) com la millor universitat d’Espanya en l’àmbit d’Hoteleria i Turisme (Hospitality and Leisure Management) i 24 del món en aquesta especialitat.

El rànquing, que ha estat publicat en les últimes hores per QS (Quacquarelli Symonds), mesura l’excel·lència educativa de més de 1400 universitats de tot el món segons 51 matèries o àrees de coneixement. Encara que la majoria dels programes avaluats a Espanya han caigut en la classificació, l’EUHT StPOL i el seu programa de direcció hotelera i turisme han millorat les seves xifres pujant sis posicions en la classificació global respecte l’any anterior.

Quarta millor universitat espanyola  del rànquing

D’entre totes les matèries analitzades en el rànquing QS, 21 programes espanyols se situen entre els 50 millors del món en la seva disciplina acadèmica. Entre ells, l’EUHT StPOL i el seu programa de Direcció Hotelera i Turisme (UdG) ocupen la 4a posició en la classificació de millors programes espanyols; només per darrere de l’àrea d’odontologia de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), el programa d’arquitectura / urbanisme de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i ESADE Business School – URL amb direcció i administració. Així, l’EUHT StPOL es consolida com un dels centres universitaris de referència a nivell mundial en l’àmbit de la direcció hotelera i el turisme.

EUHT StPOL

Per elaborar la classificació, el QS World University Rankings by Subject té en consideració diferents indicadors, entre ells, la reputació acadèmica de la institució i la reputació dels ocupadors, és a dir, aquelles universitats considerades pels directors de recursos humans com les que aporten graduats amb més talent i que gaudeixen d’un major percentatge d’inserció laboral.

Els resultats complets del rànquing QS 2021 es poden consultar a www.topuniversities.com

Estudiar a la millor universitat d’Espanya d’Hotelera i Turisme

L’EUHT StPOL, centre privat adscrit a la Universitat de Girona, compta amb 55 anys de trajectòria formant professionals de la direcció hotelera, turisme, arts culinàries i restauració. És un model d’Hotel-Escola universitari pioner a Europa amb una metodologia d’aprenentatge teòrico-pràctica en què els estudiants experimenten amb clients reals des del primer dia, fet que els dota d’un perfil professional adaptat a les necessitats del sector.

Reconeguda a nivell internacional, cada curs acadèmic estudiants procedents dels cinc continents i de més de 37 nacionalitats diferents es desplacen a l’EUHT StPOL per cursar alguns dels programes acadèmics que ofereix el centre, que compta amb una oferta formativa d’estudis universitaris, de postgrau, màster i cicle formatiu. Des del 2020, l’EUHT StPOL ha ampliat la seva oferta formativa amb programes online i semipresencials, adaptant-se així a les noves realitats derivades de la Covid-19.

EUHT StPOL

Font: EUHT StPOL

Si t’ha agradat llegir la notícia L’EUHT StPOL es consolida com la millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme, també et pot interessar La Biblioteca s’adhereix al projecte TecnoGirl.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.