https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Notícies – Maresme

La Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç de Montalt queda anul·lada

Maresme
Festa Major Hivern
La Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç de Montalt queda anul·lada
Malgrat la cancel·lació de la celebració de les activitats festives, el divendres dia 22 de gener (Festivitat de Sant Vicenç) segueix tenint la consideració de festa local a tots els efectes.


La Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç de Montalt queda anul·lada a causa de la Covid-19. La festivitat s’havia de celebrar entre els dies 22 i 24 de gener.

El consistori ha considerat que no és adient programar els propers dies actes encara que siguin de petit format i compleix també, així, amb les darreres resolucions de la Generalitat que prohibeixen explícitament la celebració de festes majors arreu del país durant aquestes setmanes.

No obstant això, s’han programat dues activitats virtuals en les quals s’hi podrà participar a través de les xarxes. D’una banda, la tradicional BiblioGimcana, que reconvertida en InstaGimcana, es va posar en marxa ahir i es pot seguir fins aquest divendres a través de l’Instagram de la Biblioteca Municipal La Muntala @biblioteca_la_muntala.

festa major d'hivern
Un dels actes de la Festa Major d’Hivern serà el concert a casa de la Dàmaris Gelabert

I d’una altra banda, aquest diumenge dia 24, a les a les 17 h, la Dàmaris Gelabert farà un concert en directe des de casa i amb la seva família. Serà en streaming des del seu canal de YouTube, i també s’hi podrà participar a través de la plataforma ZOOM.

Serà un concert per compartir música i cançons, obert a totes les famílies per passar una estona entretinguda a casa.

Missa de Festa Major d’Hivern

Malgrat la cancel·lació de la celebració de les activitats festives, la Parròquia de Sant Vicenç celebrarà el divendres 22 de gener, a les 11 del matí, la tradicional missa en honor al patró del nostre municipi, seguint els protocols de seguretat establerts per la Generalitat per combatre la propagació de la Covid-19.

El consistori demana un darrer esforç a la ciutadania per complir les restriccions i recomanacions de les autoritats sanitàries i insisteix amb la importància que es limitin al màxim les interaccions socials. Esperem que la situació millori i puguem reprendre aviat la programació d’activitats.

Si has trobat interessant llegir la notícia La Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç de Montalt queda anul·lada, també et pot interessar La nova app de seguretat ‘BeeSafe’ estarà disponible a partir de mitjans de febrer.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.