Pànxing Solsonès

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès

Goufone, al Top 10 de les empreses de telecomunicacions que més creixen d’Espanya

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès
Goufone
Amb més de 1200 portabilitats mòbils netes durant el mes de maig, Goufone se situa en el rànquing de les deu empreses més destacades del sector de les telecomunicacions espanyol.

L’operadora de telecomunicacions de Gurb, Goufone, es posiciona entre les 10 empreses de telecomunicacions que més ha crescut a Espanya durant el mes de maig. Segons les dades publicades a Movilonia, portal especialitzat en el sector de les telecomunicacions i que recull les dades de portabilitats mòbils de cada una de les operadores espanyoles durant l’últim mes, Goufone se situa en setena posició amb més de 1000 noves portabilitats i supera amb escreix els números d’altres operadores com Virgin Telco, Simyo, Orange, Vodafone o Movistar, que perden desenes de milers d’usuaris.

Les portabilitats són línies de telefonia mòbil que passen d’una operadora a una altra, i donen informació sobre l’evolució de les tendències dels consumidors i la situació del mercat de les telecomunicacions. El rànquing del mes de maig marca una clara tendència a l’alça de la fuga de línies mòbils de les grans companyies cap a les operadores més petites, com Goufone.

Amb aquestes dades, Goufone consolida el creixement que està vivint. La seva proposta s’ha basat a posicionar-se com la gran opció per a totes aquelles persones que busquen una alternativa a les grans teleoperadores que han monopolitzat el mercat al llarg de les últimes dècades.

L’empresa osonenca ha sabut diferenciar-se oferint xarxa de fibra òptica pròpia i amb un servei d’atenció a l’usuari transparent, proper i cuidat fins a l’últim detall. De fet, els mateixos usuaris fan valdre molt positivament els serveis de l’empresa: segons les últimes enquestes internes, més del 75% dels usuaris de Goufone puntuen la companyia amb una nota mitjana de 9.

Goufone

Sobre Goufone

Goufone va néixer a Osona fa més de dotze anys amb el propòsit de fer arribar Internet a aquelles poblacions on les grans companyies no arribaven i ja porta més de 4.000 quilòmetres de xarxa de fibra òptica pròpia desplegats a més de 200 poblacions. Ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil, telefonia fixa i energia verda amb uns preus justos, transparents i sense permanència, i ja compta amb més de 40.000 usuaris.

Goufone és una empresa km 0 que sempre prioritza el tracte amb l’usuari per donar resposta a les seves necessitats reals. La proximitat forma part de l’ADN de la marca, que dona servei al teixit social del nostre territori amb una xarxa de fibra òptica pròpia i capital 100% català.

A través de www.goufone.com o trucant al 900 730 991 es pot comprovar amb quants MB de velocitat arriba Goufone al teu habitatge.

Si has trobat interessant la notícia Goufone, al Top 10 de les empreses de telecomunicacions que més creixen d’Espanya, també et pot agradar llegir L’AMIC fa 25 anys i ho celebra llançant la campanya “Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat”.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.