https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Maresme

“El Hotel Encantado” de Canet de Mar

Maresme
canet de mar hotel
L'Hotel Rocatel de Canet de Mar es converteix, els dies 23 d'octubre i 1 de novembre, en un Hotel Encantat que acollirà aquest Halloween un "suposat" congrés de bruixeria ple de sobresalts i efectes especials.

El 23 d’octubre s’estrena El Hotel Encantado a l’Hotel Rocatel de Canet de Mar, un espectacle de terror i fantasmes que convertirà aquest plàcid hotel de descans i vacances en un hotel encantat de pel·lícula.

L’empresa de rutes misterioses Planeta Insólito és la responsable de produir aquest espectacle ple d’efectes especials al més pur estil de Hollywood. El seu director, Carlos Mesa, és l’encarregat de coordinar aquests efectes perquè el terror es vagi apoderant dels participants.

A diferència dels habituals túnel de la terror, El Hotel Encantado és un espectacle d’improvisació teatral ple d’efectes especials, on els actors interactuen de manera continuada amb el públic, un grup reduït de 12 persones que es converteixen en alumnes d’un Congrés de bruixeria i esoterisme en el qual no paren de succeir fenòmens estranys.

Clara Puig i Carlos Mesa són els responsables d’aquesta història, interpretada per Mireia Ros, Daniel Roig, Marta Hernández i Carlos Berbel, membres de la companyia teatral “3 Aquaris per a 1 peix”. I la producció compta amb la col·laboració de MicroSensacions Teatrals, organitzadora d’espectacles.

El Hotel Encantado es podrà gaudir (terroríficament parlant) els dies 23 d’octubre i 1 de novembre, tot i que no es descarten noves dates. L’espectacle, d’uns 45-50 minuts de durada. Hi ha previstos 4 passis en cada un dels dies i és imprescindible reservar per garantir la seguretat i fer front a totes les mesures sanitàries.

Més informació i reserves aquí!

Si t’ha agradat llegir la notícia “El Hotel Encantado” de Canet de Mar, també et pot interessar llegir la notícia Calamarenys.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.