https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Maresme

Jornada d’activitats nàutiques La mar de bé a Premià de Mar

Maresme
premia
L'Ajuntament de Premià de Mar, amb la col·laboració de diverses entitats esportives de la vila, organitza pel dissabte 29 de maig la jornada d'activitats nàutiques La mar de bé. Caiac, pàdel-surf i rem seran els tres esports que es podran practicar i tindran lloc a la platja de Llevant i al port de la vila.

Activitats nàutiques

El caiac estarà obert a famílies amb menors que es fa amb una l’embarcació de dues places. L’edat mínima per participar-hi és de 8 anys. L’activitat es farà de 9 a 13.45 h a la platja de Llevant.

El pàdel-surf és una activitat individual, tot i que la pot realitzar un/a adult/a amb un nen o nena. L’edat mínima per participar és de 12 anys. Com en el cas anterior, es farà de 9 a 13.45 h a la platja de Llevant.

Finalment, el rem consistirà en un bateig de mar amb un llagut català amb 8 vogadors i un timoner. L’activitat, que es farà de 10 a 14 h des del port de Premià de Mar, permetrà als participants contemplar la vila des del mar mentre aprenen a remar. L’edat mínima per participar és de 14 anys.

Inscripcions

Les places són limitades i per participar en totes les activitats s’ha de fer inscripció prèvia: en el cas del rem a l’adreça electrònica somrempremia@gmail.com, i per fer caiac i pàdel-surf a cercleaventura@cercleaventura.com.

Serà necessari seguir la normativa de seguretat sanitària contra la COVID-19 i caldrà dur posada la mascareta. En cas de mal temps s’ajornarà l’activitat.

La jornada l’organitza l’Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració del Club Nàutic de Premià de Mar, Marina Port Premià, Rem Premià i Cercle Aventura.

Activitats nàutiques La mar de bé a Premià de Mar
Cartell d’activitats nàutiques La mar de bé a Premià de Mar

Si t’ha agradat llegir la notícia Jornada d’activitats nàutiques La mar de bé a Premià de Mar, també et pot interessar llegir Nou pla estratègic Smart City.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.