Pànxing Digital

19, juny del 2024

Search
Close this search box.

19, juny del 2024

Notícies –

La correcta nutrició esportiva

La correcta nutrició esportiva
Shot of sporty young woman eating salad and drinking fruit juice in the kitchen at home.

Per Ellibrepensador.com / AMIC


Fer esport de manera regular i portar una vida diària activa són dues actituds indispensables per gaudir d’una vida sana i plena. Ara bé, la correcta nutrició esportiva és fonamental per aprofitar al màxim l’esforç que fem cada vegada que ens movem i fem exercici.

Tots els esportistes i entrenadors coincideixen en dir que la correcta nutrició esportiva és necessària si es busca millorar i desenvolupar l’activitat esportiva íntegrament. També és clau per a prevenir lesions, ja que es tindrà el cos preparat de cara a poder millorar i resistir l’activitat que s’exercirà.

Com planegem una bona alimentació?

A l’hora d’analitzar com ha de ser una alimentació de qualitat, cal basar-se en què es pot menjar i què no. Entre els productes prohibits, trobem la brioixeria industrial, els productes processats, els sucres i els greixos. Això no vol dir que no ens donem un capritx, però sí que s’han d’eliminar habitualment de la dieta.

És aquí on entren en joc tots els productes de nutrició que serveixen per a millorar l’activitat esportiva. Abans de res, cal assenyalar que no es tracten de productes substitutius del menjar diari, sinó que són complements que ajudaran a obtenir un millor rendiment i aprofitar correctament l’aportació nutricional de la dieta.

Productes que ens aporten un plus

Dins d’aquests productes, hi ha les càpsules acceleradores del metabolisme. Aquestes càpsules permeten, com el nom indica, accelerar el metabolisme del cos perquè aquest cremi més calories i s’aconsegueixi una major pèrdua de pes. Si duem a terme una activitat esportiva amb l’objectiu d’aprimar, aquestes càpsules ens donaran l’embranzida necessària perquè el procés sigui més efectiu. En canvi, ens trobem amb productes que sí que substitueixen a altres productes del dia a dia, com el pa integral amb sègol, molt més saludable que el pa tradicional.

Existeixen també productes amb els quals s’obtenen grans avantatges, com els complements vitamínics de vitamina C o B, ideals per a aconseguir una aportació extra. Aquests complements són més recomanats per a persones que competeixen, ja que la seva alimentació ha de ser molt més estricta que la de l’esportista habitual.

Finalment, trobem tractaments anticel·lulítics per a evitar la temuda pell de taronja. En definitiva, complements saludables que serveixen d’ajuda a l’activitat esportiva diària i que permeten obtenir un major rendiment des de la tranquil·litat del saber que estem menjant de manera sana.

Si t’ha agradat llegir l’article La correcta nutrició esportiva, et pot interessar llegir Tria bé les sabatilles d’esport

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.