Pànxing Digital

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies –

La Molina tanca l’agost amb una bona xifra de visitants

La Molina tanca l'agost amb una bona xifra de visitants

L’estació ha viscut aquesta temporada d’estiu com un “aprenentatge” de cara la propera campanya d’hivern

La Molina tanca l’agost amb una bona xifra de visitants, propiciada, en part, per unes condicions meteorològiques molt favorables. La pujada amb telecabina fins al refugi del Niu de l’Àliga i els circuits de descens en bicicleta han estat les dues activitats estrella.  Enguany han funcionat “millor que mai”, segons ha explicat el director d’aquestes instal·lacions, Xavier Perpinyà.

A més, aquest període d’estiu ha suposat un “aprenentatge” de cara a la pròxima temporada d’esquí, marcada per la situació sanitària de la covid-19. Per aquest motiu, s’està intentant avançar diverses tasques de manteniment i s’ha previst la instal·lació d’uns 150 punts amb gel hidroalcohòlic.
Perpinyà ha explicat que tot i que al mes de juliol els “va costar arrencar”, estan molt satisfets amb l’afluència de visitants a l’agost. És per això que creuen que tancaran un “estiu molt bo de gent”. A més, el fet de tornar a tractar amb el públic en aquest període ha servit, segons el director de La Molina, per comprovar el funcionament dels protocols fixats, com ara el que té a veure amb les distàncies de seguretat.
Pel que fa als aforaments, que en el cas del telecabina han estat del 50% a l’estiu, s’està pendent de veure quina és la fórmula que s’adoptarà de cara a l’hivern i de forma conjunta amb la resta d’estacions d’esquí. L’objectiu és que les instal·lacions estiguin preparades de cara a l’1 de novembre, com cada any. És per això que algunes tasques de manteniment s’estan intentant avançar per si la situació sanitària es complica de cara a la tardor.
Si t’ha agradat llegir l’article La Molina tanca l’agost amb una bona xifra de visitants, també et pot interessar el contingut de la nova revista Pànxing Cerdanya de setembre.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.