https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Notícies – Maresme

La Presó de Mataró serà una de les seus de la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta 2024

Maresme
Presó Mataró
Les obres es podran visitar a la seu del M|A|C (Mataró Art Contemporani) del 8 de setembre al 24 de novembre del 2024

Manifesta vol abordar certs temes crítics globals des del punt de vista d’una ciutat o regió europea amfitriona que, en el cas de la 15a edició, és Barcelona i les onze ciutats metropolitanes: Mataró, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell, Granollers, el Prat de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

En aquest sentit, La Presó, seu del M|A|C (Mataró Art Contemporani), serà la seu mataronina de la biennal. Les obres es podran visitar del 8 de setembre al 24 de novembre del 2024.

El programa de la biennal a cadascuna de les ciutats metropolitanes participants inclourà intervencions, exposicions i projectes en llocs emblemàtics proposats pel representant artístic local. En diàleg amb aquest programa, Manifesta 15 ha convidat destacades biennals i organitzacions culturals internacionals a col·laborar en la coproducció o exhibició d’obres destacades dels seus encàrrecs recents. A més de la varietat de seus per ciutat metropolitana, cada ciutat acollirà una setmana temàtica festiva durant les dotze setmanes que dura la biennal.

Participants a Manifesta 15

Seguint l’esquema traçat per la investigació prebiennal, s’han convidat persones i organitzacions culturals locals i regionals a formar part de Manifesta 15 com a participants. 10 projectes, dels 262 presentats, han estat seleccionats per un jurat mitjançant una convocatòria oberta. Els participants seleccionats són: Claudia Pages, Jokkoo Collective, La Casa dels Futurs, Lola Lasurt, Matias Daporta, Metropolis, Nora Ancarola, Rosa Tharrats & Gabriel Ventura, Tornen les Esquelles i Transductores. La llista definitiva ampliada de participants a Manifesta 15 es publicarà a la primavera de 2024.

Si t’ha agradat llegir La Presó de Mataró serà una de les seus de la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta 2024, també et pot interessar llegir El Masnou acull l’exposició “Operació Aigua” per conscienciar sobre l’escassetat hídrica.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.