https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

Llavaneres se suma al projecte Reempresa

Maresme
Aquest servei treballa per afavorir un entorn segur per a la compravenda d'empreses

L’Ajuntament de Llavaneres i Tecnocampus Mataró col·laboraran per reforçar el suport al sector empresarial a través del servei de Reempresa. Aquest servei té com a objectiu afavorir un entorn segur per a la compravenda d’empreses. Una eina més per fer costat al teixit empresarial en un moment especialment complicat a causa de la pandèmia. Si esteu pensant en comprar o vendre un negoci a Llavaneres, disposeu d’un punt d’atenció de Reempresa ben a prop. Empleneu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Ajuntament de Llavaneres

Les dues entitats s’hi han compromès a través d’un conveni de col·laboració. Les activitats que s’inclouen en el marc del conveni són les de prescripció i difusió del servei de Reempresa a possibles persones usuàries i agents, la posterior atenció de persones reemprenedores i empreses cedents i, l’acompanyament en el procés de compravenda de l’empresa. La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme en serà responsable. Per la seva banda, l’Ajuntament de Llavaneres col·laborarà en la realització de la difusió del servei de Reempresa a possibles persones reemprenedores i empreses cedents del municipi.

El punt de partida és l’acord signat al mes d’octubre entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró. Aquell conveni estableix el compromís de portar a terme el Programa per a la consolidació i desenvolupament de la compravenda d’empreses (Reempresa), fins al 2023, a nivell de tot el territori.

Què és Reempresa?

És el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Un servei per a posar en contacte i assessorar empresaris i emprenedors que volen comprar o vendre una empresa en funcionament.

Reempresa

Si t’ha agradat llegir la notícia Llavaneres se suma al projecte Reempresa, també et pot interessar Les botigues de Vilassar de dalt a un click.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.